Accademia del Lusso – italijanska škola mode i dizajna

 unnamed-2Accademia del Lusso, prestižna škola mode i dizajna, pruža kvalitetno obrazovanje, kako mladima koji žele da započnu karijeru u svetu mode, tako i zaposlenima u tom sektoru koji žele da se usavrše i prošire svoja znanja. Od osnivanja do danas, iznedrila je mnogobrojne kadrove koji uspešno rade u našoj zemlji i inostranstvu.

Sedište škole Accademia del Lusso nalazi se u Italiji, u ulici Montenapoleone u Milanu, koja je nezaobilazna destinacija svih koji žele profesionalno da se bave modom.

Luksuz – tržište u stalnom razvoju

Accademia del Lusso svoje metode zasniva na usmeravanju kreativnosti ka luksuzu iz dva osnovna razloga: prvi se ogleda u činjenici da tržište luksuza predstavlja, kako u Italiji tako i u celom svetu, biznis koji se konstantno i ubrzano razvija. Drugi razlog je mnogo praktičnije prirode, i zasniva se na činjenici da mladi nailaze na velike poteškoće kada pokušaju da uđu u sektore mode i dizajna, budući da su oni veoma često zatvoreni i nepristupačni.

Inovativno i profesionalno obrazovanje

Design AccademiaAccademia del Lusso ima za cilj obrazovanje najvažnijih stručnih profila u oblasti mode, marketinga, brend menadžmenta, modnog dizajna i modne komunikacije, istovremeno održavajući stalni kontakt sa kompanijama koje rade u ovim sektorima.

Accademia del Lusso ima jedinstvene nastavne planove zahvaljujući autoritetu i višegodišnjem iskustvu svojih profesora, ostvarenih i priznatih stručnjaka iz različitih sektora. Nastavne metode koje se primenjuju su inovativne, podstiču kreativnost i planiranje, zahvaljujući činjenici da su zasnovane na tri izuzetno bitna principa: učenje, primena znanja i sticanje iskustva.

Kako bi svojim studentima mogla da garantuje kvalitetno obrazovanje, Accademia del Lusso konstantno obnavlja i unapređuje svoju obrazovnu ponudu.

Saradnja s kompanijama u oblasti mode i luksuza 

ADL, designZahvaljujući saradnji Accademie del Lusso i kompanija u oblasti mode i luksuznih proizvoda, studenti lako mogu da upotpune svoja znanja i dođu u direktan kontakt s poslovnim svetom. Kancelarija za stažiranje, aktivno radi na povezivanju najboljih studenata sa firmama u ciljnom sektoru, obezbeđujući im stažiranje u prestižnim modnim kompanijama, kao što su: John Richmond, Massimo ArdizzoneFashionistGold BlackGruppo ZannierAdecco Tourismo & FashionVerdeveronicaVerdissimoCreamCreamie, KaffeMB since 1965NorrOne PieceSnobSt. MartinsMiozziLa BottegaL’Autre ChoseZanetti bimbiBertoletti 1882Motivation i Modernwearing.

I vi možete postati student prestižne italijanske škole mode i dizajna Accademia del Lusso i uspešno ovladati potrebnim znanjima i veštinama modnih stručnjaka, u savremeno opremljenom prostoru koji se nalazi u Beogradu, na adresi Bulevar Despota Stefana 68c.

Više informacija o programima i uslovima studiranja možete dobiti na web strani škole http://www.accademiadellusso.rs/index.asp  i pozivom na broj telefona: 011 655 7503.

Upis je u toku!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Saznajte prvi vesti, recepte, novosti i događaje

Na koju email adresu želite da vam šaljemo obaveštenja o novim tekstovima na sajtu

Pratite nas na društvenim mrežama: