Soul – antioksidansi, vitamini, minerali – sve u jednom?

Soul empowers you

Brz način života, mnogo obaveza i sve manje vremena za spremanje obroka, pekare i prodavnice brze hrane na svakom ćošku, slatki izazovi konditorske industrije i veštačke arome promenili su našu ishranu i zdravlje.

Nije lako vratiti se na prirodnu, sirovu hranu, iako naš organizam čezne za pravim mineralima i vitaminima.

 

Hrane je mnogo, ali ishrana je sve gora i siromašnija vitaminima!

uticaj spoljasnjosti na zdravljeKonstantno smo u deficitu s vitaminima i antioksidansima, a taj nedostatak nagomilava toksine u organizmu koji izazivaju upalne procese, kancer, psorijazu i druge autoimune bolesti.

Postoji li super namirnica koja će nam dati sve što nam je potrebno za dan? Da!

 

Gde ima najviše minerala i vitamina?

Zahvaljujući medicini i inventivnosti naučnika, danas je moguće u maloj količini hrane dobiti mnogo vitamina, minerala, mikro i makro elemenata. Kako? Zahvaljujući semenu!

Crni kimSeme je život u malom i u njemu ima sve što nam je potrebno, zapravo i više od naših dnevnih potreba. U semenima ima do 30 puta više minerala i vitamina nego u samom voću. Mala koncentracija semena je velika koncentracija visoko kvalitetne hrane, a dobra kombinacija semena menja sastav ćelije i čuva naš organizam na osnovnom nivou.

 

 

Samo hladno ceđena semena su dobra!


soul-ingredientsSamo 60 grama semena crnog kima, semena Šardone grožđa i semena crne maline ima veliku nutritivnu vrednost. U jednij kesici ima 8 do 10 porcija voća (kao što su jabuke, bobičasto voće, grožđe), 8 do 10 porcija povrća (poput raznog zeleniša, kelja, graška, paradajza, itd) i 2 do 3 porcije zdravih masnoća (iz badema ili avokada, na primer). Fantastično zar ne?

 

Kako ojačati imuni sistem posle hemoterapije?

Zahvaljujući doktorima Arnoldu S. Leonardu i Denu Salcmanu sa Univerziteta u Minesoti, otkrivena je snaga semena. Oni su koji su tražili način kako da, na neagresivan način, podignu imuni sitem deci posle hemoterapije. Tako je nastao SOUL – upakovana kombinacija semena crnog kima, semena Šardone grožđa i semena crne maline. Semena su sirova, hladno ceđena, genetski nemodifikovana.

Istaživanja su pokazala da Soul poboljšava san, jača imuni sistem, smanjuje upalne procese, povećava energiju, reguliše hormonalni status, neutrališe loše dejstvo toksina…

Soul je idealan za decu, sportiste i sve koji su u stalnom deficitu s vitaminima i mineralima zbog čega imaju slab imuni sistem.

Soul mogu koristiti i bebe od 6 meseci!

Brunsvik (Brunswick) Labs, nezavisna bioanalitička laboratorija, dokazala da je Soul efikasan dodatak ishrani koji organizmu donosi moćne antioksidanse.

Lako se pije i mogu koristiti i bebe čim pređu na čvrstu ishranu.

Ova moćna mešavina semena čisti organizam, odmašćuje jetru, skida višak masnoće u organizmu, reguliše holesterol, dijabetes, rad štitaste žlezde, visok krvni pritisak, podmlađuje…

Soul unapređuje zdravlje zahvaljući moćnoj mešavini Omega 3 i 6 masnih kiselina i D-riboze.

Više informacija o Soul-u pogledajte ovde:

SOUL – najzdraviji proizvodi na svetu!

 

 

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Saznajte prvi vesti, recepte, novosti i događaje

Na koju email adresu želite da vam šaljemo obaveštenja o novim tekstovima na sajtu

Pratite nas na društvenim mrežama: