Bojana Jovetić – „Nešto o njoj“, lako i nosivo

Modna dizajnerka, Bojana Jovetić iz Crne Gore koja je nedavno predstavila kolekciju za proleće/leto 2017 – “Something About Her“, snimila je i katalog za ovu kolekciju.

Kampanja je snimana u Crnoj Gori, u predivnom ambijentu Svetog Stefana.

„Something About Her“

Kolekciijom Something About Her dominiraju vedre boje i karneri, kao neizbežan trend ove sezone. Različitih materijala i boja aplicirani na suknjama, pantalonama, bluzama i jaknama, karneri su najupečatljiviji detalj ove romantične kolekcije, koju čine još i lepršave haljine, kratke suknje, jakne, pantalone, košulje.

Sama  dizanjerka je birala veoma prirodne materijale i time se ponosi. Pored svile, kože i viskoze, Bojana uvodi teksas i to u beloj boji i srebrno – sjajnoj boji, keper sa visokim sjajem, kuper, i neizbežne metalne zipove.

Something About Her

Kolekcija koja „Nju“ izdavaja od drugih

I ova kolekcija Bojane Jovetić vrlo je nosiva, sa velikim izborom komada koje devojke mogu da kombinuju u različitim varijantama u zavisnosti od raspoloženja i prilike.
Sve komade iz ove kolekcije možete pronaći u njenom kreativnom prostoru.

Fotograf je Dušan Petrović, frizuru je radila Sanja Babović, a stajling Bojana Jovetić.

Manekenke ove kampanje su: Maja Mihajlović, Tea Mitrović i Anastasija Despotović.

O autorki

Rođena u Podgorici, Bojana je posle srednje škole nastavila stidije u Beogradu, gde je završila osnovne i master studije.

Ljubav prema modi navela ju je da upiše i kurs dizajna na institutu Callegari, u sklopu Akademia de Lusso u Beogradu. Na istom institutu, diplomirala je image consulting.

Prva kolelcija koju je Bojana predstavila na maštovitoj reviji u klubu Drugstore prošle godine, nosila je naziv: „First Temptation“ . Kolekcija Something About Her prvi put je prikazana na Belgrade Fashion Week-u, u aprilu ove godine.

Istu kolekciju autorka je prikazala i u Crnoj Gori, na nedavno održanom Dukley Fashion Show-u. Od decembra prošle godine Bojana izlaže u svom ateljeu – ATELIER BOJANA JOVETIĆ.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Saznajte prvi vesti, recepte, novosti i događaje

Na koju email adresu želite da vam šaljemo obaveštenja o novim tekstovima na sajtu

Pratite nas na društvenim mrežama: