Bojčinsko kulturno leto otvaraju Sanja Ilić i Balkanika

Tradicionalnu kulturno umetničku manifestaciju„Bojčinsko kulturno leto“  otvoriće Sanja Ilić i Balkanika  u subotu 17. juna, na letnjoj pozornici Progar u Bojčinskoj šumi.

U raznovrsnom kulturno – muzičkom programu imaće priliku da uživaju svi,  od najmlađih, pa do starijih sugrađana. Pored Sanje i „Balkanike, svakog vikenda, sve do 9. septembra, Beograđane će zabavljati i grupa Zana, Ivana Jordan, Amadeus bend. Festival će zatvoriti grupa Van Gog. Značajno je naglasiti da su svi programi na manifestaciji besplatni.

U taktu kubanske muzike

Bojčinskom šumom tokom leta odjekivaće i zvuci kubanske muzike, a svoja vokalna umeća prezentovaće i pevači amateri. Pored muzičkog dela, za decu je oganizovana baletska  predstava “Prima“, a nesvakidašnji događaj za najmlađe svakako će biti mjuzikl „Vilinska zavrzlama“.

Od poezije do folklora!

U planu organizatora festivala „Bojčinsko kulturno leto“ su i dobro osmišljene poetske večeri, predstave za decu i odrasle i smotra folklora.

Ovaj događaj organizuje se pod pokroviteljstvom opštine Surčin.  Ako niste u mogućnosti da do prelepe Bojčinske šume dođete sopstvenim prevozom, do ove destinacije saobraća GSP prevoz. Na festivalske večeri, voze vas autobusi 71 i 72 do Ledina, kao i brojevi 610, i 601.

 

Kulturno leto za dušu i odmor

Festival u Bojčinskoj šumi jedan je od naših predloga kako da provedete provesti toplo leto i uživati u njemu. Ovo je idealna prilika da ispunite letnje dane, posebno ako ste se odlučili da ovo leto, ipak provedete u Beogradu.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Saznajte prvi vesti, recepte, novosti i događaje

Na koju email adresu želite da vam šaljemo obaveštenja o novim tekstovima na sajtu

Pratite nas na društvenim mrežama: