Čarobna kraljevstva na ledu od 13. do 15. oktobra u Areni!

 

Čarobna kraljevstva čine predstave na ledu iz nekoliko poznatih animiranih filmova. Glavni likovi su omiljeni akteri najgledanijeg animiranog filma svih vremena, „Zaleđeno kraljevstvo“ („Frozen“), likovi iz „Automobila“ („Cars“), „Priče o Igračkama“ („Toy Story„) i „Male sirene“ („The Little Mermaid“).

 

Čarobna kraljevstva i četiri Diznijeve priče na ledu

Čarobna kraljevstva na ledu stižu u Beograd 13. 14. i 15. oktobra 2017. „Čarobna kraljevstva“ povezuju Diznijeve klasike s novim, modernim pričama, u celinu punu akcije i magije.

Likove iz novih animranih filmova, zajedno sa Mikijem Mausom, Mini Maus, Pajom Patkom i Šiljom i „Zaleđeno kraljevstvo“ možete gledati u predstavama na ledu.

Zaleđeno kraljevstvo u Srbiji

Publika će zakoračiti u fantastičan zimski svet Arendela zajedno sa princezama Anom i Elzom iz filma Zaleđeno kraljevstvo. Ovaj animirani film osvojio je prestižne nagrade, BAFTA i Oskar kao najgledaniji animirani film svih vremena.

Cela Arena će polovinom oktobra postati zaleđeno kraljevstvo u kojem će najviše uživati najmlađi!

I „Automobili“ voze trku na ledu!

Iz Radijator Springsa na ledenu ploču stižu nam likovi iz filma Automobili, Munja Mekvin, Šleper Vukša i drugi. Svi ce biti u prirodnoj veličini i visokooktanskim osobinama. Zahvaljujući umetničkom umeću izrade kostima i animatronici, likovima se pomeraju oči i usta. Pri svakoj krivini i okretu na ovom ledenom drumu videćete drugu reakciju! Vukša će izvoditi svoje ludorijama u radnji, a ostali likovi iz skokove i piruete.

Likovi iz omiljenih priča Mala sirena i Priče o igračkama 3 i pokazaće vam priču punu akcije, magije i nezaboravnih likova.

 

Popust za kupovinu karata do 21. jula!

Za kupovinu karata do 21. jula dobija se popust od 15% za sve predstave i skoro sve kategorije. Cena ulaznica s popustom je od 850 dinara!

Karte se mogu kupiti na nekoliko mesta na Eventima, na blagajnama Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine i Ušće Shopping Center. Moguća je i online kupovina na: www.kombankarena.com i www.eventim.rs.

Cene ulaznica za predstavu 13. oktobra značajno su niže nego cene ulaznica za preostale predstave!

Nema momentara

Ostavite komentar

Your email address will not be published.

Saznajte prvi vesti, recepte, novosti i događaje

Na koju email adresu želite da vam šaljemo obaveštenja o novim tekstovima na sajtu

Pratite nas na društvenim mrežama: