Čarobna kraljevstva na ledu od 13. do 15. oktobra u Areni!

 

Čarobna kraljevstva čine predstave na ledu iz nekoliko poznatih animiranih filmova. Glavni likovi su omiljeni akteri najgledanijeg animiranog filma svih vremena, „Zaleđeno kraljevstvo“ („Frozen“), likovi iz „Automobila“ („Cars“), „Priče o Igračkama“ („Toy Story„) i „Male sirene“ („The Little Mermaid“).

 

Čarobna kraljevstva i četiri Diznijeve priče na ledu

Čarobna kraljevstva na ledu stižu u Beograd 13. 14. i 15. oktobra 2017. „Čarobna kraljevstva“ povezuju Diznijeve klasike s novim, modernim pričama, u celinu punu akcije i magije.

Likove iz novih animranih filmova, zajedno sa Mikijem Mausom, Mini Maus, Pajom Patkom i Šiljom i „Zaleđeno kraljevstvo“ možete gledati u predstavama na ledu.

Zaleđeno kraljevstvo u Srbiji

Publika će zakoračiti u fantastičan zimski svet Arendela zajedno sa princezama Anom i Elzom iz filma Zaleđeno kraljevstvo. Ovaj animirani film osvojio je prestižne nagrade, BAFTA i Oskar kao najgledaniji animirani film svih vremena.

Cela Arena će polovinom oktobra postati zaleđeno kraljevstvo u kojem će najviše uživati najmlađi!

I „Automobili“ voze trku na ledu!

Iz Radijator Springsa na ledenu ploču stižu nam likovi iz filma Automobili, Munja Mekvin, Šleper Vukša i drugi. Svi ce biti u prirodnoj veličini i visokooktanskim osobinama. Zahvaljujući umetničkom umeću izrade kostima i animatronici, likovima se pomeraju oči i usta. Pri svakoj krivini i okretu na ovom ledenom drumu videćete drugu reakciju! Vukša će izvoditi svoje ludorijama u radnji, a ostali likovi iz skokove i piruete.

Likovi iz omiljenih priča Mala sirena i Priče o igračkama 3 i pokazaće vam priču punu akcije, magije i nezaboravnih likova.

 

Popust za kupovinu karata do 21. jula!

Za kupovinu karata do 21. jula dobija se popust od 15% za sve predstave i skoro sve kategorije. Cena ulaznica s popustom je od 850 dinara!

Karte se mogu kupiti na nekoliko mesta na Eventima, na blagajnama Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine i Ušće Shopping Center. Moguća je i online kupovina na: www.kombankarena.com i www.eventim.rs.

Cene ulaznica za predstavu 13. oktobra značajno su niže nego cene ulaznica za preostale predstave!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Saznajte prvi vesti, recepte, novosti i događaje

Na koju email adresu želite da vam šaljemo obaveštenja o novim tekstovima na sajtu

Pratite nas na društvenim mrežama: