Chanel N°5 L’Eau – poznaješ me, ali me ne znaš!

 

2-lily-rose-depp-chanel-no-5-new-1Dan i noć, pitanja i odgovori, kontrola i sloboda, umetnica i muza, ranjiva i nepobediva, osvetoljubiva i kreativna – sve to je Lili-Roze Dep, koja u novoj reklamnoj kampanji za parfem Chanel N°5 L’Eau, izgovara njen lajtmotiv: “Poznaješ me, ali me ne znaš!”

Promo film za parfem Chanel N°5 L’Eau

3-chanel-n-5-leau-grassePromo film modne kuće Šanel, za najnoviji parfem, Chanel N°5 L’Eau, govori o paradoksu između sadašnjosti i stvarnog postojanja svakog ljudskog bića. Govori o devojci koju znamo, a zapravo je ne poznajemo, neustrašivoj devojčici koja se krije u svakoj ženi…

Svi misle da je poznaju, ali ona ne prestaje da iznenađuje, baš kao i novi ambasador brenda i protagonista reklamne kampanje, Lili-Roze Dep, tokom ove godine – od „ćerke tinejdžerke slavnih roditelja“ do manekenke i glumice…

Retro vizija reklame

naslovna-strana-chanel-n5-l-eau-roses“Kada sam bio mlad, reklamne kampanje za parfeme su bile hrabrije. Želeo sam da ponovo snimim takvu reklamu. Danas, više nego ikad, treba biti drugačiji da bi se ostvario uticaj. To je centralna ideja ovog filma.” – objašnjava režiser Johan Renk (Johan Renck), autor brojnih muzičkih spotova, među kojima su i poslednja dva legendarnog Dejvida Bouvija: “Lazarus” i “Blackstar”. Takođe, on je režirao i poznate tv serije “Breaking Bad” i “The Walking Dead”.

Film prikazuje tendencije savremenog potrošačkog društva, nasuprot kojima stavlja fragmente – priču jedne eklektične devojke. A to je upravo ono što parfem predstavlja – paradoks ljudskog postojanja u današnjem vremenu. Jedna sasvim drugačija reklama, za sasvim drugačiji miris slavnog parfema Chanel N°5.

Parfem za novu generaciju

4-chanel-n5-l-eau-lili-rose-depp_res Chanel No. 5 je ime i miris koji se razlikuje od svih ostalih. Chanel No. 5 L’Eau ispisuje novo ime mitskog parfema, transfomišući nasleđe u savremenu priču. Ovu, petu po redu interpretaciju slavnog parfema, kreirao je Olivije Polž (Olivie Polge). On je napravio najsvežiju, najčistiju i, verovatno, najseksipilniju verziju slavnog parfema Chanel No. 5! Trebalo je imati puno hrabrosti i upustiti se u inovaciju najstarijeg i najomiljenijeg parfema na svetu. Ipak, ne treba zaboraviti da je Olivije dorastao zadatku – sin slavnog majstora za parfeme, Žaka Polža (Jacques Polge), koga je i nasledio u mirisnoj Šanelovoj laboratoriji.

Mirisni sastojci

1-chanel-n5-l-eau-lajtmotivOsnovni sastojak parfema No. 5 L’Eau su majske ruže (kao i kod njegovog slavnog prethodnika), koje se pažljivo beru u Grasu, još od 1921. godine. Potrebno je oko 400 kilograma ruža da bi se dobilo samo pola kilograma esencije! Nova verzija sadrži još: jasmin, aldehid, sandalovinu i ilang-ilang, ali destilovan na sasvim drugačiji način, koji parfem čini posebno interesantnim.

“Sa No. 5 L’Eau, nova Chanel No. 5 generacija, ispisuje novo poglavlje legende.” – kaže Thomas du Pré de Saint Maur, vođa Global Creative Resorces za Chanel Fragrance & Beauty. “Ovo ne znači da zaboravljamo prošlost. Naprotiv, Chanel No. 5 živi, razvija se i ponovo otkriva sebe, iznenađujući, više nego ikad.”

Emitovanje reklamnog filma na televiziji počinje u decembru. Zaboravite predrasude i prepustite se svežem, čistom i moćnom mirisu parfema Chanel N°5 L’Eau. Novo poglavlje je mnogima već postalo omiljeno!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Saznajte prvi vesti, recepte, novosti i događaje

Na koju email adresu želite da vam šaljemo obaveštenja o novim tekstovima na sajtu

Pratite nas na društvenim mrežama: