Delfin Berni – novi film za decu!

Najnoviji film za decu, sinhronizovan na srpski jezik, „Delfin Berni“, imaće svečanu premijeru u subotu 08.juna u 17:00 u  bioskopu Cineplexx 4D Delta City u Beogradu.

Tom prilikom, svi mališani imaće mogućnost da se druže sa glumcima koji su pozajmili glasove glavnim junacima. Takođe, biće to prilika i da se osvoji neke od zanimljivih poklona – plažni program koji obezbeđuje Megaplast Inđija  ili novog kućnog ljubimca koji će pokloniti Akvarijum centar.

Da li vam se to čini zanimljivim? Ako vas nismo dovoljno zaintersovali, evo ukratko o čemu govori film „Delfin Berni“.

 

 

Berni i porodična avantura

Radnja porodične avanture „Delfin Berni“ događa se u sunčanom delu Amerike. Film govori o bratu i sestri koji slučajno postaju prijatelji s delfinom odvojenim od svoje porodice. Oni otkrivaju tajnu nameru zlih ljudi koji će pokušati da unište plažu, a samim tim i dom njihovog novog prijatelja. Deca će morati da osmisle plan da zaustave loše momke, zaštite morske životinje i sačuvaju svog prijatelja Bernija. Scenario možda, zvuči poznato, u duhu američkih filmova, ali to znači i dosta zabave za mališane, zar ne?

 

 

Od Floride u 150 zemalja

Ulogu Bernija tumači delfin po imenu Akve, što na havajskom znači „oluja“.

Glasove na srpskom pozajmljuju deca Danko Đorđević i Sofija Trifunović.

Uloge odraslih nahsinhronizuju: Peđa Damnjanović, Bojan Hlišić, Nataša Balog, Simona Ćirović, Zoran Stojić, Milan Zoričić, Marko Dolaš, Ivan Ivanov, Miomira Dragićević, Veljko Trivunović i Stevan Uskoković.

Tokom premijere je predviđeno i fotografisanje sa glavnim glumcima, te ne propustite ovu priliku da se slikate i sačuvate upomenu na filmsku premijeru i porodični izlazak.

Film „Delfin Barni“ sniman je na Floridi u Marinelandu i do sada je prikazan u više od 150 zemalja sveta.

DELFIN BERNI se može pogledati u bioskopima širom Srbije od 6. juna u distribuciji Dexin Filma.

Eto predoga kako da provedete dva sata vikenda s decom!

 

Pogledajte i ovo:

 

Danijela Pantić Conić

Danijela Pantić Conić, magistarka teorije komunikacija i medija, autorka i voditeljka emisije "Vege izazov sa Danijelom" na TV Kitchen. Urednica magazina "Eva i ja" i kreativna direktorka međunarodnog festivala "Kuhinje sveta" i knjige zdravijih recepata: "I brza i zdrava hrana" (Kreativna industrija, 2018). Voditeljka, novinarka i urednica na RTS ("Srbija Danas", "Ovo je Srbija", "Premijera", "TV Slagalica") i TV Prva ("Tačno 1") i autorka knjige "Probaj me, prodaj me: mediji i potrošačko društvo (Čigija štampa, 2009) i mnogobrojnih naučnih radova o komunikaciji, medijma i reklami.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Saznajte prvi vesti, recepte, novosti i događaje

Na koju email adresu želite da vam šaljemo obaveštenja o novim tekstovima na sajtu

Pratite nas na društvenim mrežama: