Disco groznica subotnje večeri u Fabrici Beograd

disco-nightDa li volite li disco muziku i da li žalite što ne možete da je slušate svakoga dana kao nekada? Generacija koja je rasla uz MTV i koja se, neprimetno, posle svoje tridesete prebacila na VH1, sigurno uživa u hitovima sedamdesetih i osamdesetih godina XX veka i dico muzici uz koju se zaljubljivala, patila, igrala, izlazila u provode…

Klub Fabrika Beograd, u subotu 3. 12. 2016. godine, organizovaće veče za disco muziku i vino. Ovaj klub, osmišljen kao multifunkcionalni prostor koji se lako prilagođava za sve događaje, u subotu od 21 čas, služiće „WineLynx’s Scriani“ vina i puštati najbolju disko muziku po izboru nekoliko poznatih di-džejeva. Hitovi poput „Hot Stuff“, „Billie Jean“, „Daddy Cool“ i  pesama Majkla Džeksona, Dajane Ros, Done Samer ili Glorije Gajnor, biće na muzičkoj subotnjoj listi.

Ako ste spremni za provod do ranih jutarnjih čaosva, kao nekada kada ste imali 20 godina i ako želite da uživate u ukusim Italije i odlično probrane selekcije vina, ne propustite ovaj vikend i spremite se za diskoteku!

glassof-vinePoželjno je da se obučete u „disco & party stilu“ i povedete društvo koje voli istu muziku kao i vi!

Fabrika je udoban prostor na 360 m2 enterijera i 200 m2 bašte za sedenje i bar i sve vrste žurki, koktela, revije, karnevale i filmove. Nalazi se nadomak centra grada, ispod Pančevačkog mosta.

Danijela Pantić Conić

Danijela Pantić Conić, magistarka teorije komunikacija i medija, autorka i voditeljka emisije "Vege izazov sa Danijelom" na TV Kitchen. Urednica magazina "Eva i ja" i kreativna direktorka međunarodnog festivala "Kuhinje sveta" i knjige zdravijih recepata: "I brza i zdrava hrana" (Kreativna industrija, 2018). Voditeljka, novinarka i urednica na RTS ("Srbija Danas", "Ovo je Srbija", "Premijera", "TV Slagalica") i TV Prva ("Tačno 1") i autorka knjige "Probaj me, prodaj me: mediji i potrošačko društvo (Čigija štampa, 2009) i mnogobrojnih naučnih radova o komunikaciji, medijma i reklami.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Saznajte prvi vesti, recepte, novosti i događaje

Na koju email adresu želite da vam šaljemo obaveštenja o novim tekstovima na sajtu

Pratite nas na društvenim mrežama: