Festival „Lepota Mediterana“ na „7. međunarodnoj konferenciji o zdravstvenom turizmu“

Festival „Lepota Mediterana“ održava se 22-23.10.2018. godine u okviru „7 međunarodne koneferencije: „Zdravstveni turizam – perspektive i ograničenja“ u hotelu Splendid u Bečićima. Festival je namenjen stručnoj i široj javnosti. Učesnici festivala su predstavnici stručne javnosti iz zemalja balkanskog regiona i drugih zemalja u okruženju: Crne Gore, Srbije, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Hrvatske, Mađarske i Bugarske. 

U hotelu Splendid, tokom dva dana Festivala održaće se mnogobrojna predavanja, radionice i stručni seminari o zdravlju, lepoti lica i tela i duhovnosti.

 

Kome je namenjen festival „Lepota Mediterana“?

Festival „Lepota Mediterana“ namenjen je stručnoj javnosti, posebno: 

  • zdravstvenim radnicima i vlasnicima privatnih zdravstvenih ustanova;
  • vlasnicima, uvoznicima, prodavcima i distributerima aparata za zdravstvo,; lepotu, podmlađivanje i negu lica, tela i kose;
  • vlasnicima franšiza, uvoznicima, prodavcima na veliko i malo i distributerima opreme za ordinacije, salone lepote i frizerske salone;
  • vlasnicima franšiza, uvoznicima, prodavcima na veliko i malo i distributerima opreme za velnes i spa centre;
  • vlasnicima, prodavcima i distributerima kozmetičkih preparata (ulja, krema, seruma…);
  • vlasnicima, prodavcima i distributerima eteričnih ulja, ulja za masaže, podmlađivanje i negu,
  • menadžerima i vlasnicima velnes i spa centra.

Festival se održava od 10 do 21 sat i ulaz na festival i predavanja je besplatan.

 

Predavanje koja će promeniti dosadašnju praksu pregleda i konsultacija!

Tokom dva dana Festivala, osim izlaganja od 10 do 16 časova, namenjenih stručnoj javnosti, tokom dva dana festivala “Lepota Mediterana”, od 17 do 21 čas, održaće se predavanja i radionice, namenjene široj javnosti u oblasti lepote, nege, zdravstva i velnes programa.

Ekskluzivno predavanje o potpuno novoj platformi konsultacija u praksi održaće primarijus dr Gorana Isailović, dermatovenerolog i predavač na mnogobrojnim konferencijama i simpozijumima u svetu. Predavanje doktorke Isailović: „Mobilna tele-dermato-kozmetička konsultacija“ potpuno će promeniti dosadašnju praksu pregleda i konsultacija i povezati moderne platforme i  tehnologije i sredstva masovne komunikacije.

 

Testirajte svoje organe, auru, čakre, kao i kozmetiku i lekove koje korsitite

Na festivalu će biti predstavljen velnes uređaj za profesionalnu i kućnu upotrebu: “Life expert” za testiranje funkcionalnog stanja 47 organa i “Life ballance” za normalizaciju prirodnog biosistema – u organizaciji Studija za edukaciju i vrhunska dostignuća.

Na radionici 23.10. od 17 časova otkrijte disbalans u telu i saznajte da li koristite dobru kozmetiku, dodatke ishrani i lekove i da li jedete dobru hranu? Otkrijte i deficit minerala ili vitamina u telu, kompletno stanje organa, prisustvo parazita, stanje aure, čakri, fiziološke starosti… Saznajte kako radi i deluje „Life ballance”, uređaj koji vraća organizam i celokupno fizičko i psihičko stanje i ravnotežu.

Ulaz na predavanja je besplatan. 

 

Više na festivalu pogledajte na:

 

www.festivali.rs

 

Danijela Pantić Conić

Danijela Pantić Conić, magistarka teorije komunikacija i medija, autorka i voditeljka emisije "Vege izazov sa Danijelom" na TV Kitchen. Urednica magazina "Eva i ja" i kreativna direktorka međunarodnog festivala "Kuhinje sveta" i knjige zdravijih recepata: "I brza i zdrava hrana" (Kreativna industrija, 2018). Voditeljka, novinarka i urednica na RTS ("Srbija Danas", "Ovo je Srbija", "Premijera", "TV Slagalica") i TV Prva ("Tačno 1") i autorka knjige "Probaj me, prodaj me: mediji i potrošačko društvo (Čigija štampa, 2009) i mnogobrojnih naučnih radova o komunikaciji, medijma i reklami.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Saznajte prvi vesti, recepte, novosti i događaje

Na koju email adresu želite da vam šaljemo obaveštenja o novim tekstovima na sajtu

Pratite nas na društvenim mrežama: