Foto konkurs za ljubitelje zdravije hrane

Učestvujte u Foto konkursu i učestvujte na radionici zdravih jela Olivere Rosić. Uslovi za foto konkurs postavljeni su na Facebook stranici Sirovahrana.
Konkurs je poziv za sve koji imaju Oliverinu zbirku recepata da uživaju u novim ukusima, receptima, da se malo zabave, druže i slade.

Kako se prijaviti za foto konkurs?

Šta su uslovi konkursa?
Učesnici foto konkursa treba da se fotografišu sa svojim primerkom knjige ili još bolje s nekim presnim jelom koji su napravili prema receptu iz knjige i da postave  fotografije u okviru konkursa na Facebook-u.
U prvom krugu, petoro učesnika najbolje ocenjenih fotografija dobija besplatnu prazničnu radionicu. Fotografije će ocenjivati posetioci. Svakako je dozvoljeno da pozovu i svoje prijatelje da glasaju i lajkuju 🙂

 Spremite se za slasne, veganske zalogaje!

Radionica će se održati u terminu po dogovoru, kako se ne bi remetio raspored već zakazanih radionica. Tokom same radionice, spremaće se sve sami gurmanluci, primereni praznicima.
Evo nekoliko jela koja će se naći na „meniju“ radionice.
  • Krekeri u novim i neistraženim varijantama i recepturama,
  • pikantni namazi,
  • fine torte sa sirovom čokoladom od organskog sirovog  kakao-a iz Perua,
  • kolači sa super hranom…
Sve posno i slasno, pogodno i za Novu Godinu i svečanu trpezu koja pada u vreme kada pravoslavni vernici poste Božićni post.

I za vegane i za sve koji su osetljivi na gluten

Radionica je pogodna i za vegane koji ne jedu jaja, puter i mlečne proizvode, a koji su glavni sastojci torti. Štaviše, u presnim tortama nema ni brašna, te ih mogu jesti i osobe osetljive na gluten.
Na fotografijama poslednje radionice pripreme gurmanske sirove hrane u Čortanovcima koje je napravila mlada fotografkinja Vanja Baltić, uslikani su začini i zalogajčići hrane koja se spremala tog dana. Kreativno igranje s ukusima, sloboda u davanju ličnog pečata namazima, sastavni je deo radionice. Birajte svoju kombinaciju začina, eksperimentišite s ukusima i bojama kako biste kreirali jedinstvena jela.
Danijela Pantić Conić

Danijela Pantić Conić, magistarka teorije komunikacija i medija, autorka i voditeljka emisije "Vege izazov sa Danijelom" na TV Kitchen. Urednica magazina "Eva i ja" i kreativna direktorka međunarodnog festivala "Kuhinje sveta" i knjige zdravijih recepata: "I brza i zdrava hrana" (Kreativna industrija, 2018). Voditeljka, novinarka i urednica na RTS ("Srbija Danas", "Ovo je Srbija", "Premijera", "TV Slagalica") i TV Prva ("Tačno 1") i autorka knjige "Probaj me, prodaj me: mediji i potrošačko društvo (Čigija štampa, 2009) i mnogobrojnih naučnih radova o komunikaciji, medijma i reklami.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Saznajte prvi vesti, recepte, novosti i događaje

Na koju email adresu želite da vam šaljemo obaveštenja o novim tekstovima na sajtu

Pratite nas na društvenim mrežama: