Hard bodi osvaja Balkan!

Da li ste čuli za Hard bodi (Hard body), sistem treninga koji je kreiran 2014, a za manje od dve godine na tržištu Hrvatske postigao odličan uspeh! Program je, poslednjih godinu dana, uspešno promovisala i pevačica Danijela Martinović! Danijela se odmah zaljubila u Hard bodi životinje (trening telesnom težinom ) i odusevljeno radila svaki trening.

Kroz razgovor sa jednim od osnivača ovog programa, Tomislavom Dolušićem, otkrićemo šta koncept ovog programa i zašto je važno napraviti dobar izbor ishrane za dobre rezultate. Tomislav Dolušič je profesor kineziologije i svoj život je posvetio fitnesu i zdravoj ishrani.

Hard bodi za početnike i profesionalne sportiste

Hard Bodi jeste  intenzivan program, ali je sastavljen tako da svi mogu da treniraju na svom nivou. Od početnog, srednjeg i sve do naprednog nivoa, koji može da bude veoma zahtevan. Naredni nivo je pogodan za vrhunske profesionalne sportiste. Hard bodi jednako mogu da koriste žene i muškarci, sve starosne grupe i ljudi svih nivoa obrazovanja.

 Veoma sam ponosan to sa nama vežba i Danijela Mitrović! Danijela razbija sa našim paklenim loptama – kettlebelli (kettlebelli)! Moram da pohvalim njenu spremnost i predanost treningu, pošto je postigla zaista zavidan nivo.

Više od 300 različitih i zabavnih vežbi koje uključuju i sopstveno telo, kugle, vešanje i gravitaciju garantuju da Hard Bodi training nikad neće biti dosadan. Vrlo brzo se oseti lakoću u telu, a sporedni efekat je – dobar izgled!

 

 

Bez dijeta i suplemenata! Samo zdrava izhrana daje dobar rezultat!

Tomislav je trenirao mnogo sportova, od boksa do fitnesa. Rado preporučuje vežbe za disanje i meditaciju, što će sigurno pomoći da se regenerišete i poboljšate kvalitet vašeg života.No, kako kaže da bi sport dao dobre rezultate potrebna je prirodna ishrana! Najbolja hrana, za njega je hrana podneblja, a u našem slučaju to je mediteranska ishrana.

Ako želite da budete zdravi i da dobro funkcionišete na duže staze, ne treba vam ništa osim prave domaće mediteranske hrane! Pokušavam da slušam svoje telo i budem racionalan. Ja sam veliki protivnik dijeta i suplemenata. Koristim glutamin i konopljine proteine.

Jedini „suplement“ koji se može preporučiti, pored konopljinog proteina jeste kombinacija hladni ceđenih semena  na tržištu poznat kao „Soul“.  Bez termičke obrade, Soul daje idelanu kombinaciju za jačanje imunog sistema, mršavljene i čišćenje organizma.

Fitnes živite 24 sata!

Drugo izdanje hard bodija o treniranju i ishrani tek je došlo na tržište.  Nutricionista Branimir Dolibašić, hard bodi savetnik za dijetalnu ishranu, način ishrane na veoma pristupačan, praktičan i efikasan način! Upravo ova sinergija treninga i ishrane čine program efikasnim!

Fitnes nije posao, to je način života koji živite 24 časa dnevno. Veliko je zadovoljstvo kad radite ono što volite, dodaje Tomislav. „Mogu da kažem da se u 45. godini osećam kao na samom početku.“ Program hard bodi način treninga, Tomislav će prvi put pokazati na Adi Ciganliji, od 16 časova u Bel Expo centru u petak subotu i nedelju (15. 16 i 17.9). Ulaz je besplatan.

Pročitajte još:

Danijela Pantić Conić

Danijela Pantić Conić, magistarka teorije komunikacija i medija, autorka i voditeljka emisije "Vege izazov sa Danijelom" na TV Kitchen. Urednica magazina "Eva i ja" i kreativna direktorka međunarodnog festivala "Kuhinje sveta" i knjige zdravijih recepata: "I brza i zdrava hrana" (Kreativna industrija, 2018). Voditeljka, novinarka i urednica na RTS ("Srbija Danas", "Ovo je Srbija", "Premijera", "TV Slagalica") i TV Prva ("Tačno 1") i autorka knjige "Probaj me, prodaj me: mediji i potrošačko društvo (Čigija štampa, 2009) i mnogobrojnih naučnih radova o komunikaciji, medijma i reklami.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Saznajte prvi vesti, recepte, novosti i događaje

Na koju email adresu želite da vam šaljemo obaveštenja o novim tekstovima na sajtu

Pratite nas na društvenim mrežama: