Jarke boje za svaki vreo letnji dan!

Jarke boje tokom leta ne samo da su nepogrešiv, već i dobar izbor za vrele dane. Sve oko nas je u bojama sunca, cveća, voća, mora i zašto ne bismo i mi bili? Lagana letnja tunika za veče, haljina za dan ili plažu, kupaći kostim, tašna za bazen, sandale, minđuše… Sandale dolaze u ozbir samo ako imate sređene konte na nogama i nemate čukljeve i žuljeve.

Uz ovo se lepo dopunjuje i okrugli peškir, koji je veoma popularan ovog leta i nakit za plažu! Izaberite što prirodnije materijale, jer su oni najbolji za leto!

 

Sandale za dan i veče

Pierre Hardy

Tokom dana, pa dobrim delom i večeri, sandale su najbolji izbor za vas! Bez obzira na temperaturu, svakako možete izbrati pravi model za vas i biti lepe i elegantne i na 30 stepeni.

SJP

Na poslovne sastanke nosite cipele!

Ako se spremate za poslovni sastanak, predlažemo ravne sandale ili cipele s niskom potpeticom u žutoj boji, poput ovih Sare Džesike Parker.

Ukoliko izlazite na ručak ili idete na koktel, birajte visoke ili srednje potpetice u pink, crvenoj ili zelenoj boji. U svakom slučaju, bolji predlog su cipele nego sandale, osim ako ne konkurišete za radno mesto u baru na plaži?

Za veče ostavite sandale ili cipele u nekoj od jarkih boja. Neka to bude vaša omiljena boja, ako idete na ljubavni sastanak. Nosite pink ili žute ako želite nekog novog da upoznate i plave ako izlazite s drugaricama! Bele ili crne su preporuka za street style.

I zapamtite, japanke se nose na plaži! Tačno je da su udobne, ali nisu dobar izbor za grad niti svaki dan na vrelom asfaltu.

Jarke boje na bluzi ili haljini

Caroline Constas

Kombinacija nekoliko boja na bluzi ili haljini, nosi se uz jednobojnu tašnu, obuću ili nakit. Ako vaša garderoba ima više boja, onda bi nakit trebalo da bude u jednoj boji, kao i drugi modni detalji.

To je kombinacija koja privlači dosta pažnje i ne može je svako nositi. Nije reč samo o prilici ili raspoloženju, već i o tipu ličnosti. Ako volite jarke boje i želite da budete primećene, šarena haljina je najbolja preporuka za ovo leto!

Isto važi i za kupaće kostime. Većina bira klasične modele, dok je manji broj dama koje biraju kupaći kostim da bi bile drugačije i primećene!

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Saznajte prvi vesti, recepte, novosti i događaje

Na koju email adresu želite da vam šaljemo obaveštenja o novim tekstovima na sajtu

Pratite nas na društvenim mrežama: