Kako boje leče – otkrijte snagu kolor terapije!

Kolor terapija (lečenje bojama), poznata je od davnina u celom svetu, zbog svog terapeutskog, neinvanzivnog dejstva na ceo organizam svakog živog bića.U različitim fazama života i emocionalnim stanjima, biramo i različite boje, jer nam neke boje više prijaju od drugih. Nedostatak svetlosti i sunca, dokazano utiče, ne samo na naše raspoloženje, već i na naše zdravlje, motivaciju, nesanicu, depresiju… Tri osnovne boje: plava, žuta, crvena (osnovne boje) i boje dobijene kombinacijom osnovnih boja: narandžasta, zelena, ljubičasta i indigoplava pružaju dovoljan frekventni opseg za lečenje velikog broja poremećaja. Svaka od ovih boja ima dejstvo na organizam i naše raspoloženje. U zemljama koje imaju malo sunčanih dana, broj depresivnih osoba, pa čak i broj samoubistava je veći u odnosu na zemlje koje su obasjane suncem.

Kako u ovom slučaju pronaći novi izvor svetlosti i terapiju koja daje najbolje rezultate, kada nema prirodne svetlosti?

Kolor, svetlosna terapije tretira uzroka bolesti, a ne simptom!

Rešenje svakako, postoji! Bioptron, svetlosna terapija stvara ravnotežu u organizmu stimulisanjem određenih fizičkih i emotivnih stanja. Bioptron svetlost je polarizovana i deluje tako što elektromagnetni talasi osciliraju u paralelnim ravnima, tako da ova svetlost duboko prodire u tkivo. Ona ne sadrži ultraljubičaste zrake i prilikom tretmana ne dolazi do značajnog oslobađanja toplote. Aparat Bioptron Pro 1 je bezbedan za upotrebu, nema neželjenih efekata i mogu ga koristiti i bebe.

Kako deluje svetlosna kolor terapija?

Elektromagnetno polje okružuje svako živo biće daje vitalne informacije o svakom pojedinom organizmu: ove informacije, koje uključuju fizičko stanje organizma, nazivaju se bioinformacije. Koristeći biofizičke metode i sredstva, Institut za bioinformacije iz Ciriha već godinama razvija strukturne modele regenerativnih informacija.Bioinformacije baziraju se na pretpostavci da ljudsko telo neprekidno emituje polje elektromagnetnih talasa koje neki ljudi nazivaju aurom. Ove bioinformacije dobijaju se iz biljaka, dragog kamenja, metala, minerala i elemenata u tragovima kao i inertnih gasova, supstanci koje fermentišu, itd.

Set kolor filtera za delovanje bioinformacijama na akupresurne tačke jedinstven je koncept kolor svetlosne terapije koji se proizvodi u Švajcarskoj. Filteri su obogaćeni bioinformacijama i deluju na akupresurne tačke i čakre.

 

Kako izabrati pravu boju?

Bioptron set kolor filtera bazira se na principu kolor terapije stimulacijom čakri, bezbedno i efikasno. Terapija deluje blagotvorno koristeći:

  • svetlost i
  • 7 specijalnih filtera u boji.

Celo telo, ili pojedini delovi kože, izlažu se dejstvu jedne ili nekoliko boja 2 ili 3 puta u toku dana. Opetkotine se tretiraju zelenom bojom, herpes žutom, anti-aging terapija kombinacijom 3 boje, a kod dečjih prehlada, najbolje je koristiti plavu.

Bioptron set za kolor terapiju sastoji se od 7 filtera u boji i 3 kozmetičko-terapeutska proizvoda. Oni su obogaćeni bioinformacijama i svojim zajedničkim delovanjem poboljšavaju kvalitet kolor terapije. Filteri se izrađuju ručno u Francuskoj i tokom procesa proizvodnje obogaćuju se bioinformacijama.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Saznajte prvi vesti, recepte, novosti i događaje

Na koju email adresu želite da vam šaljemo obaveštenja o novim tekstovima na sajtu

Pratite nas na društvenim mrežama: