Jedan kamen za sreću, drugi za ljubav, a treći za zdravlje

dijamti 4

Zašto su dijamanti večni?


Tužni ste, želite da se zaljubite, da brzo ozdravite ili popravite raspoloženje? Verujem da ste čuli da drago kamenje leči, ali možda niste sigurni koji kamen treba izabrati i kakvo je njegovo dejstvo?

Dijamanti „leče“ sve tuge i bolesti i nema žene koja bi ostala ravnodušna kada bi dobila dijamantski prsten ili ogrlicu. No, osim dijamanata, ima još mnogo vrednog dragog kamenja koje može poboljšati zdravstveno stanje, ljubav, raspoloženje osobe koja ga nosi. Kinezi su još pre pet vekova p.n.e razvili metod isceljivanja kristalima i dragim kamenjem.

Pink dream 2

Kako deluje kristalopterapija?

Kristaloterapeuti, tvrde da je naš organizam izvor elektromagnetnog emitovanja i da uzrok bolesti leži u poremećenoj frekvenciji tog polja. Pošto svaki kamen ima različit sastav i jako elektromagnetno dejstvo, pravilnim izborom, može se ličiti bolest ili stanje. U dodiru sa našom kožom kamen vibrira i menja stanje određenog organa ili celog tela.

Ametist je kamen sreće, a ćilibar najbolja zaštita od loše energije

Akvamarin, zelenkastoplavi poludragi kamen uspešno ublažava zapaljenje grla, crva, desni, jetre, pomaže kod zubobolje i bolesti bubrega. Akvamarin je dobar i za vernost onoga koga nosi, dakle idealan poklon za ljubavnike!

Ametist je kamen sreće koji poboljšava raspoloženje, umiruje, ublažava neurološke simptome i poboljšava komunikaciju. Leči migrene, glavobolje, stomačne tegobe, sve vrste zavisnosti, a pomaže i kodtegoba s plućima i ubrzva rad srca.

Smaragd je kamen strasti koji pozitivno utiče na telo i psihu. Pomaže kod lečenja kamena u bubregu, problema s vidom i pamćenjem. Ako želite da napredujete u karijeri, nosite ga što češće!

gemstoneĆilibar je najbolji „antidepresiv“ jer privlači radost, dobre vibracije i pojačava samopouzdanje.  Ima analgetska dejstva, apsorbuje negativnu energiju i pretvara je u pozitivnu. Simbol je večne ljubavi jer štiti od loše energije, misli, pa čak i „urokljivih pogleda“.

I na kraju, najmoćnija amajlija – dijamant! Idealno ga je nositi što bliže koži jer smiruje, dakle, deluje dovro na naš nervni sistem. čisti misli i telo i daje besprekoran ten. pomaže kod bolesti očiju i možete ga kombinovati s bilo kojim drugim kamenom jer se tako pojačava njegovo dejstvo!

Danijela Pantić Conić

Danijela Pantić Conić, magistarka teorije komunikacija i medija, autorka i voditeljka emisije "Vege izazov sa Danijelom" na TV Kitchen. Urednica magazina "Eva i ja" i kreativna direktorka međunarodnog festivala "Kuhinje sveta" i knjige zdravijih recepata: "I brza i zdrava hrana" (Kreativna industrija, 2018). Voditeljka, novinarka i urednica na RTS ("Srbija Danas", "Ovo je Srbija", "Premijera", "TV Slagalica") i TV Prva ("Tačno 1") i autorka knjige "Probaj me, prodaj me: mediji i potrošačko društvo (Čigija štampa, 2009) i mnogobrojnih naučnih radova o komunikaciji, medijma i reklami.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Saznajte prvi vesti, recepte, novosti i događaje

Na koju email adresu želite da vam šaljemo obaveštenja o novim tekstovima na sajtu

Pratite nas na društvenim mrežama: