Koji broj pokazuje vaše sklonosti i kreira planove?

Spoznajom brojeva lako možemo uticati na našu energiju tokom svakog dana i raditi na tome da upotpunimo dan aktivnostima koje su produktivne za nas.

Osnovni numerološki kod sastoji se od tri broja od kojih svaki ima svoju funkciju. To su bioritamski, generacijski i lični broj. Bioritamki broj govori o našim svakodnevnim navikama, onome što volimo i što jesmo i šta bi trebalo da radimo svakoga dana kako bismo iskoristili talenat ili dar koj nam je dat od prirode.

 

Kako dobijamo bioritamski broj?

O izračunavanju brojeva i uticaju na životni prostor pisali smo nedavno, a sada nam astronumerolog Ivana Pavić otkriva nekoliko zanimljivosti o našem bioritmu i dnevnim aktivnostima.

Uzećemo na primer, nekog ko je rođen 02.07.1981. godine.

Sabiranjem svih cifara i njihovim svođenjem na jednocifren broj dobijamo kod:

(0+2+0+7) = 9 (bioritamski broj)

(1+9+8+1) = 19 = 1 (generacijski broj)

 9 + 1 = 1 (lični broj)

Tako je u ovom slučaju numerološki kod 911, a bioritamski broj je 9.

 

Bioritamski broj 2 je za laganije vežbe

Za broj 1, jutro je najbitniji deo dana, a ovom broju je veoma potrebno Sunce. Svaki sat treba da bude dobro isplaniran i organizovan. Preporučuje se jak fizički trening minimum 1 nedeljno. Kod ishrane akcenat treba da bude na proteinima.

Za broj 2 je veoma važan san. Preporučuje se češći boravak pored vode ili kupke koje duže traju kako bi se telo opustilo i relaksiralo. Treba unositi više vode, raditi laganije vežbe do 3 puta nedeljno i uvesti u ishranu namirnice sa magnezijumom.

 

Broj 3 voli knjige, putovanja i druženja

Čitanje knjiga, putovanja i druženja sa prijateljima treba da budu prioritet za bioritamsku trojku. Izlasci, nova iskustva i česta promena lokacije deluju pozitivno na njenu energiju. Ovaj bioritamski broj ne može da vari masnu hranu, slatkiše i alkohol.

Bioritamska četvorka traži slobodno vreme za odmor ili bavljenje kućnim poslovima ili nekim hobijem. Bilo bi dobro da svakoga dana posveti 2 do 2,5 sata ovome. U ishranu treba uneti kalcijum, kroz vitamine ili namirnice, a preporučuju se vežbe istezanja ujutru pre posla, svakog dana po 25 minuta.

 

Kome je važno učenje a kome masaža?

Petica voli da se druži i da uči, pa je za nju dobro da svakog dana odvoji po 2 sata za obe ove aktivnosti. Joga ili pilates su nešto što je opušta i to bi trebalo praktikovati do 2 puta u toku nedelje.

Šestica voli da je doterana, tako da bi barem jednom nedeljno trebalo da poseti frizera ili da ode na masažu. Vežbe može da radi od kuće, a bitno je da prostor u kom živi bude organizovan i sređen, tako da se i sređivanje životnog prostora preporučuje kao aktivnost koja je energetski puni.

 

Treba li vam istraživanje, trčanje ili vreme za sebe?

Sedmici je bitno da je stalno u pokretu i da uči i radi nešto novo, tako da se za nju preporučuje da svakoga dana odvoji po 4 sata za istraživanje, kroz knjige ili internet. Meditacije su za podizanje energije kod sedmica jako bitne.

Osmici je potrebna stalna fizička aktivnost, tako da se preporučuje jak fizički trening ili trčanje, nekoliko puta u toku nedelje. Potrebno je smanjiti unos začinjene i masne hrane, a pojačati unos gvožđa.

Bioritamska devetka mora da ima vreme za sebe, tako da se preporučuje druženje sa sobom, odnosno neki vid izolacije minimum sat u toku dana. Od namirnica treba unositi one koje sadrže magnezijum i fosfor, a alkohol bi bilo poželjno u potpunosti izbegavati.

 

Pogledajte i ovo:

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Saznajte prvi vesti, recepte, novosti i događaje

Na koju email adresu želite da vam šaljemo obaveštenja o novim tekstovima na sajtu

Pratite nas na društvenim mrežama: