Kupaći kostimi za novu sezonu: budite drugačije i primećene!

Kupaći kostimi za novu sezonu u kojima će vas svako primetiti stižu nam iz nekoliko svetskih brendova i modnih kuća.

Različitost materijala i dizajna zadovoljiće najrazličitije ukuse, te će za naredno leto svako pronaći nešto za sebe, tj. za plažu!

I sve dame i damice koje tragaju za pametnim krojevima, hipsterskim printovima, luksuznim materijalima ili seks komadima, mogu pronaći komad za sebe. Sve je tu!

 

Kupaći s printom će vas oduševiti!

Aloha from deer

„Aloha from Deer“ proslavio se širom Evrope zahvaljujući super fanki, pop-art i fotografskim printovima koji nedvosmisleno šalju street smart poruku i slave mladalački duh individualnosti. Da li želite kupaći kostim sa printom vrane u fraku i cilindru ili možda sa crtežom raznobojnih krofnica? Ovo je pravi brend za vas!

 

Moderno i praktično od Bet Ričards

Kupaci kostimi Beth Richards

 

„Bet Ričards“ (Beth Richards) je kanadski brend kupaćih kostima veoma dobrog kvaliteta i savremenog dizajna.

S idejom da ženama pruže samopouzdanje i bolji osećaj kada su u kupaćem kostimu, Beth Richards dizajnira krojeve koji su istovremeno moderni i praktični. Crni jednodelni kupaći uvek može biti dobar izbor i za vitke koliko i za punije osobe.

Blagim karnerima na ramenima dostiže se elegantnost ovog modela, te ovaj kupaći kostim možete nostiti i posle plaže, na ručku ili večeri u restoranu.

 

Paolita kupaći kostimi neguje romantičnu senzualnost!

Paolita Swimwear proizvodi se od kvalitetnih italijanskih materijala u raznobojnim dezenima i multikolor printovima proizvedenim samo za ovaj brend. S posebnom pažnjom usmerenom na besprekorne krojeve, Paolita sofisticirano kombinuje romantičnu senzualnost i energični edži stil. Možete naći i dvodelne i jednodelne modele.

Želite li seksi kupaći kostim od probranih materijala?

„Damsel in Distress“ je beogradski brend koji je mnogima već dobro poznat po laskavom sofisticiranom vešu napravljenom od prirodnih i kvalitetnih materijala. Sa istim vrednostima, kreiraju prefinjene atraktivne kupaće kostime koje ćete poželeti da nosite i onda kada niste na plaži. Izazovno i od probranog materijala.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Saznajte prvi vesti, recepte, novosti i događaje

Na koju email adresu želite da vam šaljemo obaveštenja o novim tekstovima na sajtu

Pratite nas na društvenim mrežama: