Lepe i elegantne i na 35 stepeni!

 

Želite li da budete lepe i elegantne i na 35 stepeni? Spremate se za sastanak, posao, važan susret, a znate da vas čeka vreo dan i da bi trebalo lepo da se obučete! Nije lak zadatak, ali nije ni nedostižan!

white dressSvakako ne bi trebalo da izaberete najlakšu opciju, kombinaciju malo drugačiju od one koju biste nosili na plaži. Bele bretele grudnjaka koje izviruju ispod haljine, japanke koje otkrivaju neuredna stopala, duge haljine koje se vuku po pločniku – kako temperatura raste, uzdižu se i modni prekršaji. Ako radite, zapamtite da se i dalje oblačite za kancelariju, bez obzira na to što biste radije sedeli u bašti kafića. Ovi saveti će vam pomoći da i na visokim temperaturama budete lepe i obučene sa stilom…

Ovi saveti će vam pomoći da budete lepo obučene i na visokim temperaturama.

 

Garderoba za plažu nije garderoba za kancelariju!

Šorts od teksasa, topovi bez bretela, providne haljine koje previše otkrivaju… sve ovo ostavite za letnje vikende. Zlatno pravilo: ako smatrate da je nešto pogodno za plažu – najbolje je da to izbegavate u kancelariji.

summer styleGeneralno, teksas je loša ideja, kao i helanke. Razmišljajte kao Njujorški modni urednici: oni mudro troše novac na letnju odeću, ali uvek uspevaju da izgledaju opušteno i sveže na visokim temperaturama, za razliku od ostalih, koji su kao uveli cvetovi.

 

Pamučna haljina i ravne sandale su dobitna kombinacija!

Kruta pamučna haljina i ravne sandale su elegantna letnja uniforma. Dovoljno je da je prilagodite svom stilu. Bela haljina-košulja sa kaišem, drži sve na svom mestu i u najboljem izdanju.

Work-wearKada kupujete letnju odeću, imajte na umu da će se skupiti, bez obzira šta piše na etiketi. Generalno, odeća izgleda skuplje i otmenije, ako je malo šira.

Kaftan je hit sezone!

Šorts u kancelariji je dozvoljen samo ako je sašiven od platna i ako ne otkriva previše. Nosite ga sa dobro ispeglanom košuljom.

Kaftan koji se nosi u gradu je hit sezone! Jednostavne kožne sandale su sve što vam treba uz to. Izbegavajte pletene torbe po svaku cenu, jer ćete izgledati kao da ste zakasnili za let do nekog grčkog ostrva.

Najvažnija stvar koju morate da nosite leti u gradu je krema za zaštitu od sunca i zaboravite tečni puder.

Nikad ne podcenjujte jednostavnu eleganciju crne haljine na pocrneloj koži.

I ne dozvolite visokim temperaturama da budu prepreka vašem stilu!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Saznajte prvi vesti, recepte, novosti i događaje

Na koju email adresu želite da vam šaljemo obaveštenja o novim tekstovima na sajtu

Pratite nas na društvenim mrežama: