Luisa Fonsi i Despasito podigli poluparnost Portorika!

Posle 8 albuma stiže Despasito – svetski hit!

Luis Fonsi je dugo čekao ovu priliku. Bez obzira na školovani glas i duete s poznatim pevačicama, slava je stigla tek nedavno!

Luis Alfonso Rodrigez Lopez-Cepero, rođen je u San Huanu, 1978. godine. Ima dva brata i jednu sestru. Diplomirao je pevanje na „Florida State“ univerzitetu. Prvi album je izdao 1998. godine, a drugi 2 godine kasnije. Snimio je spotove sa Kristinom Agilerom i Britni Spirs. Do sada je izdao 8 albuma, ali ni jedna pesma nije dostigla slavu pesme „Despasito“.

Letnji globalni hit je obradio i kanadski superstar Justin Bieber, zahvaljujući čemu se Fonsi našao i na broju 1 U.S. Billboard Hot 100 američke liste singlova.

 

 

U Beogradu krajem novembra

Portorikanski pevač, tekstopisac i muzički producent, Fonsi već godinama vlada top listama, uključujući Bilbordove „Top Latin“, „Latin Pop“ i „Heatseekers“ liste. U Kombank Areni će nastupiti 24. novembra s hitom  “Despacito” u okviru svoje “Love+Dance” turneje.

Pesma je postala broj jedan u skoro svim zemljama sveta i ubrzo obeležila leto i celu 2017. godinu.

Ulaznice se prodaju na svim mestima CS Eventima, na blagajnama Kombank Arene i Bilet centra Beograda i online na Arene.

 

Najstrimovanija pesama na Internetu!

Pored ogromnog uspeha hita “Despacito“, Luis Fonsi je stekao veliki broj obožavalaca svuda u svetu, posebno tinejdžerki. Njegova pesma postala je najstrimovanija pesma svih vremena s više od 4,6 milijardi emitovanja na svim striming platformama.

Zanimljivo je i da je interesovanje turista za Portoriko poraslo za 45%, otkada se pojavila ova pesma, prenosi list „El Noevo Dia“.

U turističkim agencijama Portorika, kažu da su vodiči po želji stranaca koji su obilazili ovu zemlju, dodavali nove lokacije, upravo one koje se prikazuju u spotu. Čak je i guverner Rikardo Roselo, najavio da se nada da će dug  portorika biti smanjen zahvaljujući ovom hitu.

 

Nema momentara

Ostavite komentar

Your email address will not be published.

Saznajte prvi vesti, recepte, novosti i događaje

Na koju email adresu želite da vam šaljemo obaveštenja o novim tekstovima na sajtu

Pratite nas na društvenim mrežama: