Marija Veljković Milovanović: „Najlepše je biti mama!“

Marija Veljković Milovanović, poznata glumica i voditeljka i trostruka mama, ovih dana obeležila je 3 značajna rođendana – Đurađev 5, Rosin 3 i svoj rođendan. A pre samo nekoliko meseci rodila je ćerku Nevu.

No, i pored dosta obaveza u porodici, Marija je veoma aktivna i zaposlena. Stalno smišlja nove poslovne zadatke, igra u predstavama i sprema nove emisije.

Evo šta kaže za magazin “Eva i ja“, o deci, roditeljstvu, emisijama i predstavama.”

 

Novi šou na RTS

Pored kviza «TV slagalica» i predstave za decu „Divna je divna“ koju igra sa Peđom Damnjanovićem, Marija najavljuje i novi zabavni šou na RTS.

«Volim svoj posao u kvizu Slagalica, ali volim i da napravim „izlet“ u neki drugi žanr. Spremam šou program koji će se prikazivati od jeseni na RTS-u. Očekujte iznenađenje!»

 

 

Zbog ljubavi prema roditeljstvu Marija i njena koleginica Kristina Radenković pokrenule su emisiju u na You tube kanalu, «Trudnoća je dar», čijem imenu je kumovala pokojna lektorka i nekadašnja supervizorka «TV Slagalice» Milka Canić.

 

Najlepša je uloga  mame!

Ipak, i pored svih uloga koje igra i obaveza koje ima, Marija kaže da joj najviše prija uloga mame. Njen najveći uspeh u životu je što je postala trostruka mama. Ona obožava svoj posao i voli što je uspešna u njemu, ali najzahtevnije i najlepše je biti mama. To nosi najveći strah i brigu kao i odgovornost, ali i najveću ispunjenost i sreću.

«Volim kakva sam osoba postala od kada sam mama. Sebi sam lepša i mnogo sigurnija. Volim tu pozitivnu energiju i blagostanje koje sada osećam.»

Marija je pronašla u Milanu Milovanoviću, arhitekti idelnog partnera, jer su oboje posvećeni porodici i deci. Iako svaki slobodan trenutak Marija i Milan provode s decom, oni uvek nađu vremena i za gradska dešavanja, izlaske i prijatelje.

 

 

Svi zajedno kao 5 musketara!

Marija i Milan imaju veliku podršku porodice i to je velika sreća. Nije reč samo o podršci u čuvanju dece, već i u karijeri, poslu, donošenju odluka… Ona i Milan uživaju u svim trenucima s mališanima i šta god da rade njima je zabavno! Sigurno je tako, jer troje dece zaista ume da napravi dobru zabavu!

Svuda idu zajedno i svakog dana smišljanju nove igre i mesta kuda će ih voditi. Uvek im je zanimljivo – kada idu na bazen, na Adu Ciganlju, u poslastičarnicu, šetnje ili kada zajedno gledaju film.

Iako je super žena koka sve stiže, super mama je uvek kritična prema sebi. «Neću pominjati šta ne volim na sebi fizički, a to je jedna od osobina svih žena… Volela bih da sam energičnija i otresitija u nekim situacijama.

 

Malo kupovine – mnogo znači

Kao i svaka žena i Marija ima svoje slabosti. To su ormari puni garderobe i cipela koje seli svuda sa sobom i poklanja drugima. Pre 5 godine uživala je kupujući cipela, a sada? Naravno, i dalje uživa u kupovini, samo su se njena interesovanja promenila.

„Sada najviše kupujem stvari za kuću ili porodično putovanje. Volim sve da kupujem, samo zavisi od trenutnog raspoloženja na sta cu novac potrošiti.“

Ove godine Marija slavi 10 godina rada na RTS. Glumu je završila 2004. godine, a bila je i član Zaječarskog pozorišta 4 godine.

 

Danijela Pantić Conić

Danijela Pantić Conić, magistarka teorije komunikacija i medija, autorka i voditeljka emisije "Vege izazov sa Danijelom" na TV Kitchen. Urednica magazina "Eva i ja" i kreativna direktorka međunarodnog festivala "Kuhinje sveta" i knjige zdravijih recepata: "I brza i zdrava hrana" (Kreativna industrija, 2018). Voditeljka, novinarka i urednica na RTS ("Srbija Danas", "Ovo je Srbija", "Premijera", "TV Slagalica") i TV Prva ("Tačno 1") i autorka knjige "Probaj me, prodaj me: mediji i potrošačko društvo (Čigija štampa, 2009) i mnogobrojnih naučnih radova o komunikaciji, medijma i reklami.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Saznajte prvi vesti, recepte, novosti i događaje

Na koju email adresu želite da vam šaljemo obaveštenja o novim tekstovima na sajtu

Pratite nas na društvenim mrežama: