Nakit u ljubičastim tonovima

Teško je opisati jednom rečju koji nakit šta će biti moderan u 2018. godini. Biseri, poznati su još iz doba Marie Antoanete, vraćaju se u modu! Ako mislite da su previše tradicionalni, varate se. Guči (Gucci) u svojoj novoj kolekciji koristi „brdo“ bisera, ogrlice s bezbrojnim nizovima i kopčanjem sa strane.

Karl Lagerfeld, za Šanel (Chanel), koristi perlice u svim verzijama, a odeću je upotpunio ogrlicama i narukvicama i bisernim trakama za glavu. Gurui modne industrije oslanjaju se na raznovrsnost i slobodu izbora, pa su tako i kombinacije materijala neobične i na izgled nespojive. No, imaju fantastičan efekat. Dosadan nakit odlazi na police i ustupa mesto razigranim perlama, resama i pom pomu. Ženstvenost je u trendu: ogrlice i narukvice, etno nakit, pom pom kao i masivni nakit zauzeće mesto u našim fiokama.

 

Slojevite srebrne i zlatne ogrlice upotpunjene privescima

Jedan od hitova nakita u sezoni 2018. godine su ogrlice izrađene od krupnih komada kamenja ili perli, čije su niti ukrašene kristalima. Takođe, zanimljiv je i lanac u nekoliko slojeva. Može se dopuniti različitim privescima ili drugim detaljima u etno stilu.

 

Na našim društvenim mrežama možete pronaći mnogobrojne radionice za pravljenje nakita. „Svet staklenih perli“ nudi srebrne ogrlice, bogate sitnim lančićima i perlama. One daju dozu sofisticiranog sjaja uz večernji stajling. Srebrni lančići prekriveni su staklnemi perlama, u crnoj, ljubičastoj, crvenoj i roze nijansi.

Pored toga kraljevski zlatni i bakarni lančići kombinovani su sa tirkizom i braon nijansama. Tirkizna boja rezervisana je za leto, ali i u zimskom periodu, uz kombinaciju bakra i zlata može izgledati savršeno. U kombinaciji s nekom rolkom ili odećom u bež tonovima koja je već duži niz godina aktuelna.

 

Narukvice od kože i srebra

Široke narukvice različitih oblika i napravljene od raznovrsnih materijala biće veoma aktuelne. Posebnu pažnju treba posvetiti kožnim narukvicama, koje zbog svog oblika izgeldaju masivne i privlače pažnju na sebe, posebno ako im je pridodat neki kamen ili metalni dodatak. Ove narukvice treba birati pažljivo, jer treba da budu u skladu sa vašim karakterom. Ova vrsta materijala namenjena je uglavnom muškom aksesoaru, ali takve narukvice nisu samo moderne, već će postati neophodne kao prateća oprema u garderobi ove godine. Izaberite nakit prema vašem karakteru i senzibilitetu.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Saznajte prvi vesti, recepte, novosti i događaje

Na koju email adresu želite da vam šaljemo obaveštenja o novim tekstovima na sajtu

Pratite nas na društvenim mrežama: