Nakit za plažu od plastike, kože i drveta

 

Nakit za plažu danas je više nego modni detalj. Ukoliko želite da budete moderni i primećeni, pored dobro izabranog kupaćeg kostima za plažu, neophodan vam je i dobar nakit za plažu. Modni detalji više nisu namenjeni samo za dnevne i večernje izlaske.

Sve je više žena koje posvećuju pažnju nakitu koji će uskladiti s bojom kupaćeg kostima, letnjih haljinica, kimona ili papuča koje nose.

Nakit za plažu treba da bude zanimljiv, upadljiv, veselih i živih boja. Ne bi trebalo nositi skup nakit, jer rizikujete da nešto od toga izgubite. Najbolje je da to bude bižuterija od plastike, kože, drveta.

 

Raznobojne perlice oko vrata i ruke

Ovog leta preporučujemo vam da oko vrata ili ruke ponesete raznobojne perlice i cvetiće. Birajte nakit letnjim bojama – od nežno žute, narandžaste, ljubičaste i zelene, pa do vatreno crvene. Dugine boje najbolje će oslikati vaše raspoloženje, a tako nasmejani i vedri, privući ćete mnogobrojne poglede na plaži. Ove boje odlično stoje na osunčanom i preplanulom telu.

Raznobojne narukvice možete nositi i na članku oko noge. Facebook strana „Svet staklenih perli“ nudi zanimljiv nakit za plažu, a tu možete pronaći i nakit za večernje izlaske.

 

Neka nakit zablista i na vašim nogama

U poslednje vreme veom je popularan nakit koji se nosi oko zgloba noge, Svetski trendovi plasiraju i nakit koji se nosi oko lista ili butina. Ovaj nakit namenjen je devojkama i ženama koje imaju odličnu figuru jer je upadljiv i ističe lepotu ženskih nogu.

 

„Body chain“ nakit za plažu za najhrabrije

Nakit za telo tzv. „body chain“ namenjen je samosvesnim i zgodnim ženama.  S ovakvim nakitom za plažu i u izazovnom kupaćem kostimu, možete da istaknete svoje telo. Posebnom vrstom nakita koji se nosi ispod grudi i oko struka, naglašavate upravo ove delove tela. Obično su to lančići i sitne perlice, koje padaju u slapovima oko tela i podsećaju na orijentalni nakit, koji najčešće nose lepe Indijke.

Svejedno je da li birate raznobojne perlice, zanimljive nanogice ili nakit za telo, ukoliko ponesete nešto od nakita za plažu, bićete primećeni i trendy ovog leta.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Saznajte prvi vesti, recepte, novosti i događaje

Na koju email adresu želite da vam šaljemo obaveštenja o novim tekstovima na sajtu

Pratite nas na društvenim mrežama: