Naučite kako da spremate sirove obroke na interaktivnoj radionici!

Ako ste ljubitelj veganske ishrane i želite da pređete na još zdravije obroke, idelana je prilika da na interaktivnoj radionici naučite da spremate zdrave, sirove obroke. Radionice se održavaju 2 puta mesečno u centru Beograda i vodi ih Danijela Pantić Conić, autorka emisije „Vege izazov sa Danijelom“ na Kitchen TV, veganka i promoter zdravije ishrane.

Ovo je prilika da saznate kako svakodnevno da spremate lagane i brze obroke i koje su prednosti ove ishrane.

Na početku radionice (15.5.2019) poklonite sebi blagodetnu, opuštajući meditaciju koja čisti um i emocije i meditirajte zajedno sa specijalnom gošćom Lavom Nikolić.

Prvi termin, u sredu 15.5.2019. godine brzo je popunjen, a sledeći se održava u petak 24. maja 2019. godine od 18 sati.

 

Kako spremiti jednostavne i zdrave obroke?

Činjenica je da hrana često, umara i čini ljude bolesnim i da većina, zapravo nikada nije prošla nijednu obuku niti pročitala knjigu o zdravijoj ishrani. Roditelji nas uče da jedemo sve, iako takvi obroci prave velike zdravstvene probleme – od kardiovaskularnih, dijabetesa, gojaznosti, kancera, psorijaze, multiplaskleroze…

Spisak bolesti je dug, zar ne? Malo je onih koji se zapitaju, zašto je moja genetika takva i šta je to što mogu da učinim za sebe da bi bio/ bila zdravija? Šta mogu da promenim u svojoj ishrani da živim bolje i duže od svoje bake, majke, dede ili oca? Da li nešto treba da izbacim ili da unesem u ishranu?

Većinu jelovnika biramo ili kreiramo po inerciji, a malo po potrebi svog organizma!

 

Saznajte sve što vas zanima na interaktivnoj radionici

Ako želite da se hranite zdravije, ove radionce su najbolje prilika za vas! Zato što na interaktovnoj radionici možete da naučite kako da kreirate zdrave i jednostavne obroke za svaki dan! Naučite kako da osluškujete i pratite svoj organzam i svoje telo. Izaberite najbolje obroke za jutro, dan i veče. Naučite kako da kombinujete namirnice i šta kada da jedete.

Život nam nije dao bolest, već zdravlje i to je naše prirodno stanje!

Svaka radionica će imati drugačije obroke, te možete ponoviti druženje, ako želite!

Dobro se s dobrim vraća

Prva radionica sirove hrane sa Danijelom i LavomNa interaktivnoj radionci zdravije ishrane, od 18 do 21 sat, svi učesnici mogu da spremaju hranu i da je degustiraju, postavljaju pitanja, druže se…

Na radionici u sredu, Danijela će spremati nekoliko zanimljivih recepta:

Ulaznica je 2 000 dinara i uključuje interaktivan rad i degustaciju spremljenih jela i smutija, i vođenu meditaciju. Pred samu radionicu možete se opustiti uz meditaciju koju će voditi Lava Nikolić, reiki majstor, NLP trener i kouč. Ovo je idealna prilika da sebi podarite tri sata opuštanja i uživanja u zdravim obrocima!

Radionica zdravije ishrane održava se u Budimskoj 25 u Beogradu. Zakazivanje na broj 064 16 10 190 je obavezno zbog ograničenog broja učensika.

 

Pogledajte i ovo:

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Saznajte prvi vesti, recepte, novosti i događaje

Na koju email adresu želite da vam šaljemo obaveštenja o novim tekstovima na sajtu

Pratite nas na društvenim mrežama: