Nekoliko ideja za svaki dan: jednostavno i praktično

Nekada treba uklopiti više želje i zadataka u isto vreme i obući se za svaki dan: i elegantno i praktično ili bolje reći udobno. Posle radnog dana planirate da idete na izložbu slika ili na premijeru i treba vam kombinacija garderobe „2 u 1“. Izvodljivo je, zar ne?

Evo nekoliko ideja kako da se obučete i iskombinujete garderobu „za svaki dan“ koja će u isto vreme biti i elegantna, ako je potrebno radni dan produžiti u prijatno veče.

 

Sako za svaki radni dan?

Čini se da je sako dobitna kombinacija uz bluzu ili belu košulju, dobru tašnu, cipele i dobar komad nakita (minimum sat i minđuše ili sat i ogrlicu, bez minđuša).

Braon i sve njene nijanse, odlični su za jesenje dane. Ukoliko braon sako iskombinujete s pantalonama, bićete elegantne za posao, poslovni sastanak, isto koliko i izlazak na svečano otvaranje, korporativnu proslavu ili neiki drugi događaj. Naravno, važno je i da u sve to ukomponujete i dobar i elegantan kaiš i minimalno nakita.

Ovo je kombinacija koja može dobro ići uz ravne baletanke isto koliko i uz niže ili srednje potpetice.

 

Opušteno veče posle posla

Planirate izlazak s prijateljicom ili partnerom? Šetnju, neobaveznu večeru ili kupovinu… Isti je zadatak – uklopiti poslovne aktivnosti, odnosno, garderobu za kancelariju i sastanke i udobnu garederobu za večernju šetnju i izlazak.

Evo još jedne braonkasto-bež kombinacije, uz džins za svaki dan, dobro izabran nakit i sako-mantil.

Da li vam se dopada?

Sako i džins za svaki dan

Uvek dobitna kombinacija za svaki dan – sako, bela košulja ili bluza, pantalone i mokasine. Ovo je više kombinacija za letnje dane. No, kada lepo vreme potraje, ova kombinacija može biti dobra i za prijatne jesenje večeri. Udobno, prijatno i elegantno. Imate obuću za duge šetnje, a u isto vreme izgledate i elegantno.

Svaki deo garderobe može biti manje ili više elegantniji, a to zavisi, naravno od izbora materijala, kroja, dizajna…

Uz ovu kombinaciju bi se mogla dodati dobra narukvica, sat i diskretne minđuše.

 

Pogledajte i ovo:

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Saznajte prvi vesti, recepte, novosti i događaje

Na koju email adresu želite da vam šaljemo obaveštenja o novim tekstovima na sajtu

Pratite nas na društvenim mrežama: