O nama

Eva i ja“ je life-style magazine za svesne, srećne i zadovoljne osobe koji biraju zdravije stilove života.

U našem magazinu, svakodnevno možete čitati nove tekstove o životu, zdravlju, ishrani, poznatima, putovanjima, modi, kulturnim i zabavnim događajima… Tu su i zdravi recepti, kao i preporuke za negu lica, tela i kosu u skladu sa zdravijim načinom života, dugovečnosti i naravno, očuvanju okruženja i prirode.

 

Saveti o zdravijoj ishrani

Zašto zdravije? Zato što je drugih ionako previše! U našem magazinu možete saznati više o zdravijim obrocima i ishrani, više nego u drugim magazinima i novinama, jer nismo komercijalno orjentisani prema industrijama, niti velikim proizvođačima! Otvoreno pišemo o skrivenim šećerim, aditivima i konzervansima u ishrani, a dajemo vam i preporuke kako nezdrave sastojke lako zameniti zdravijim.

 

Ručajte sa Evom!

S nama sarađuju i poznati nutricionisti, lekari i savetnici za zdravu ishranu.

Svakog utorka delimo zdrave i jednostavne recepte koje spremaju najpoznatiji promoteri zdrave hrane i ne-kuvanja u celom regionu bivše Jugoslavije.

 

Moda

Pratimo aktuelne trendove i događaje u Srbiji i svetu. Svakog meseca predstavljamo jednog od poznatih modnih kreatora ili umetnika u modnoj industriji.

Kod nas uvek možete saznati više o aktuelnim bojama i stilovima za predstojeću sezonu i modnim dešavanjima u Srbiji i svetu.

 

Poznati

Predstavljamo vam poznate ličnosti iz Srbije i sveta, njihove navike, vrline i mane… Kako su živele najveće dive Holivuda, a kako danas žive poznate glumice, pevačice, umetnice i prve dame…

Pogledajte kako je izgledao stan Grete Garbo i Merlin Monro, saznajte sve što niste znali o princezi Grejs Keli. Nasmejte se uz najpoznatije rečenice Zaze Gabor i otkrijte šta rade poznate unuke i praunuke još poznatijih pisaca iz celog sveta!

 

Život

Stalna potraga za srećom i boljim životom, uključuje i stalni rad na sebi, svojim unutrašnjim stanjima, nemirima, strahovima i naravno, stresu. Zbog toga čitaocima magazine „Eva i ja“ preporučujemo radionice i seminare u celom regionu na kojima mogu da unapređuju svoja znanja, usavršavaju veštine ili otklanjaju svoje strahove i jačaju slabosti!

 

Putujte sa Evom!

Ništa nas ne upotpunjuje toliko koliko putovanja! Putovanja su spoj lepote, uživanja i emocija koja hrane sva čula. Utisci s putovanja daju nam snagu i energiju da se izborimo sa svakodnevnim stresom i rutinom.

Putujete sa Evom u Škotsku, Grčku, Hrvatsku ili Maldive.

 

Zdravlje

Saznajte više o alternativnim načinima lečenja, floriterapiji, terapiji muzikom i bojama…

Kako ojačati imuni sistem, podići gvožđe i hemoglobin na prirodan način? Šta je floriterapija, kako joga menja ceo život i kakve navike imaju stogodišnjaci? Koje namirnice nas podmlađuju, a koje čine starijim – čitajte u magazinu „Eva i ja“.

 

Uređenje prostora

Bez obzira na to da li želite da sredite terasu, dvorište potkrovlje ili ceo stan, magazin „Eva i ja“, svakog četvrtka vam donosi nove ideje kako da, na najekonomičniji način, uredite prostor kao iz kataloga!

Sredite kupatilo, kuhinju i dečju sobu na najjednostavnji način, a terasu pretvorite u malu oazu mira i uživanja.

Saznajte kako da od prirodnih materijala sami napravite suvenire, ukrase, slike i poklone za najraznovrsnije prilike, a koji će izgledati kao da su kupiljeni u najskupljim prodavnicama.

 

Hvala vam što nas pratite!

Redakcija magazina „Eva i ja“

 

Saznajte prvi vesti, recepte, novosti i događaje

Na koju email adresu želite da vam šaljemo obaveštenja o novim tekstovima na sajtu

Pratite nas na društvenim mrežama: