Obucite se u stilu Velikog Gatsby-ja, preporučuju modni dizajneri

Poznati modni kreatori, poput Diora i Dolce&Gabana kao modni stil preporučuju odela u stilu Velikog Gatsby-ja. Besprekorno šiveno muško odelo, prilagodjeno ženskom telu, napravljeno je  od kariranih materijala, dominira dezen riblje kosti, a preporuka su i prugasti štofovi.

Šta su karakteristike ovog stila?

 

Pantalone s visokim strukom

Ovaj stil karakterišu pantalone s visokim strukom i širim nogavicama.

Visoki struk naglašava liniju tela osobe koja ih nosi. Kada je reč o pantalonama, ako baš želite da budete, kao glavni junak filma, Jay Gatsby, pun pogodatk će biti pantalone u cigaret stilu, sa prugastim dezenima. Žensku figuru najjbolje ističu ovakve pantalone, a ujedno joj daju sa ostalim modnim dodacima –  mangupski izgled!

Bela košulja

Svaka žena u svom ormanu sigurno ima bar jednu belu košulju koju može kombinovati u raznim prilikama. Da bismo upotpunili izgled iz kasnih dvadesetih prošlog veka, koji se vratio u modu,  preporuka je da košulja bude pamučna, s blago naglašenim strukom i dekolteom.

 

Prsluk

Look će biti potpun ukoliko izaberete neki muški prsluk u karo dezenu, ili u prugastom fazonu. Ukoliko ne volite da nosite prsluke, možete se odlučiti za dobar strukirani sako. Kada je reč o dužini sakoa, izaberite sami, jer su mederni i oni do struka, ali i duže varijante klasičnog muškog sakoa.

Šešir

Šešir je već nekoliko sezona poželjan modni brend ne samo leti već i u zimskom periodu. Kape i šepiri su jedan od neizostavnih modnih dodatakakoji će upotpuniti vaš izgled, a dobrodošli su kada nemamo najbolju frizuru. Najpoznatiji modni dizajneri uvrstili su šešire u svoje kolekcije.

Ukoliko želite da izgledate kao Veliki Gatsby, šešir je modni detalj koji bi trebalo neizostavno da bude deo vašeg outfit-a.

Dajte mašti na volju, možete se poigrati sa brojnim modnim dodacima koji će okarakterisati vaš stil Velikog Getsbija. To mogu biti večni tregere, koji su takođe odlika ove epohe ili kačket od tivda umesto šešira.

Izbor je vaš pa uživajte u kupovini i uređenju sopstevnog stila, baš onako kako vi želite!

 

Pogledajte i ovo:

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Saznajte prvi vesti, recepte, novosti i događaje

Na koju email adresu želite da vam šaljemo obaveštenja o novim tekstovima na sajtu

Pratite nas na društvenim mrežama: