Organic Live Festival u Topčiderskom parku!

„Budućnost je danas“

Festival održivog razvoja Organic Live Fest, održaće se 3 i 4. septembra 2017. godine, u Topčiderskom parku, pod nazivom „Budućnost je danas“. U jednom od najlepših beogradskih parkova na Topčideru, posetioci će moći uživaju u raznovrsnim sadržajima, bogatom muzičkom i obrazovnom programu, organskom voći i povrću i gotovim jelima i drugim mnogobrojnim aktivnostima.

Festival Organic Live Fest promoviše zdrav način života i životne sredine i obnovljive izvore energije. Na ovom mestu možete kupiti sirovo organsko povrće i voće, sokove, vina i druge proizvode spremljene na zdraviji način.

Organic Festival za celu porodicu!

Kao i prethodnih godina, Organic festival je namenjen celoj porodici! Najmlađi će moći da uživaju u prirodi, sportovima, džez baletu i interpretacijama dečjeg hora „Kolibri“ i predstavama: „Veseli kuvari“ i „Vila i klovn“. Pored toga, deca će moći da seupoznaju sa zdravim stilovima života, da nauče da jašu konje, igraju se u lavirintu od bele slame itd.

Na „Solarnoj bini“ posetioce Festivala očekuje bogat muzički program, od opere i izvorne muzike do klasičnog roka. A nesvakidašnji događaj svakako je izvođenje operske muzike pod dirigentskom palicom maestra Bojana Suđića.

 

Upoznaj i prepoznaj organsko!

Za starije posetioce, organizovana je interaktivna radionica na kojoj će učiti kako da prepoznaju organske proizvode i kako da ih razlikuju od industrijskih. Zainteresovani će moći da se upoznaju načine proizvodnje, kontrole i certifikacije orgnskih proizvoda. Saznaće i koja prava imaju potrošači organskih namirnica!

Posetioci radionice dobiće organske korpice i raznovrsan obrazovni materijal. Ljubitelji zdravog načina života mogu da probaju pripremljene organske obroke i provozaju automobil na hibridni pogon.

Ko želi, može i da sazna kako funkcionišu solarni sistemi i koji su najbolji ekološki i energetski materijali za gradnju.

Za posetioce Organic Live Festivala organizovan je autobuski prevoz od Trga Republike do Topčiderskog parka i prevoziće putnike na svakih pola sata.

Ulaz na Festival je, kao i prethodnih godina, besplatan.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Saznajte prvi vesti, recepte, novosti i događaje

Na koju email adresu želite da vam šaljemo obaveštenja o novim tekstovima na sajtu

Pratite nas na društvenim mrežama: