Otkrijte koji je najbolji posao za vas!

Da li znate koji je najbolji posao za vas? Da li radite posao koji volite, koji ste sami birali i u kojem uživate? I još jedno važno pitanje, da li je taj posao isplativ za vas? Šta mislite, da li se isplati da radite ono što volite i da li možete da živite od toga?

Verovatno, toliko puta do sada, postavili sebi ista pitanja. Ili vas je neko drugi pitao dok je tražio najbolji posao za sebe i zanimanje kojim bi trebalo da se bavi da ispuni svoju svrhu.

Ista pitanja postavili smo i Lavi Nikolić koja je kreirala program „Biznis sa svrhom“ posle 10 godina rada i iskustva u sopstvenom preduzetničkim vodama, međunarodnoj karijeri, savetovanju, profesionalnom razvoju…

Biti svoj gazda je put kojim se ređe ide

Sigurno nije lako pokrenuti sopstveni biznis i biti svoj gazda. Verovatno najlakše, od svega je otvoriti firmu, potpisati nekoliko papira i izvaditi pečat! Ali šta dalje? Zašto dobar deo preduzetnika, posle samo godinu dana trajno odloži pečat u fioku?

Zato što nije pokrenuo biznis sa svrhom! Samo ukoliko radiš ono što voliš, za šta u pola noći kada se probudiš i na pamet ti padne pitanje “Ma čemu sve ovo” uvek znaš odgovor i nastaviš dalje, uspeh je zagarantovan, kaže Lava.

Najvažnije od svega je da otkrijete šta najviše volite da radite, koji je to posao koji biste vodili uz mnogo ljubavi i predanosti – dodaje Lava. To je najbolji posao za vas. Kada odgovorite na ova pitanje i kreirate pravu stratregiju za vas, tada možete da napravite i profitabilan biznis. Kako? Sve počinje od ideje, naravno. Ideju potom, razvijete u strategiju i dobar, održiv biznis plan. A za sve to će vam biti otreban i dobar mentor. Zapravo, nije neophodno da ga imate, ali je mnogo lakše i isplativije izbeći greške koje je neko drugi već prošao!

 

Kako otkriti šta je najbolji posao za vas?

Postoji nekoliko načina da saznate šta je najbolji posao za vas. Šta je spoj talenta, ljubavi, stečenog znanja i unapređenjih veština – idealan posao?

Sećate li se šta ste radili kada ste bili mali, koje igre ste voleli da igrate? Da li ste pevali ili lečili lutke? Da li ste spremali hranu ili popravljali automobile? Koji igre su vam bile omiljene?

Ako ne možete da otkrijete idealan posao, Lava NIkolić vam može pomoći svojim online koučing kursom – BIZNIS SA SVRHOM.

Želim da pomognem ljudima da osveste šta najviše vole da rade, u čemu su najbolji i da sa njima podelim svoje preduzetničko znanje. Zašto? To sam i sama priželjkivala da sa mnom neko podeli kada sam se upuštala u preduzetničke vode.

Biznis sa svrhom jedinstven jer spaja dva neraskidiva segmenta pravog, istinskog uspeha – RADIM ONO ŠTO NAJVIŠE VOLIM I TO NA NAJBOLJI NAČIN.

 

Najbolji posao je onaj koji vas čini zadovoljnim

Kada je kreirala ovaj kurs sa svojim timom, samo jedna misao je Lavi bila u glavi: „Ovaj kurs treba da stigne do onih ljudi koji zaista žele da rade ono što vole i kojima je cilj da svoj već postavljeni biznis razviju i ostvare rezultate koji će ih činiti srećnim.“

To je na kraju svakog dana i poenta zar ne? Otići na spavanje srećan i zadovoljan. Taj osećaj nema cenu. I zahvaljujem se tom osećaju svake noći.

 

Pogledajte i ovo:

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Saznajte prvi vesti, recepte, novosti i događaje

Na koju email adresu želite da vam šaljemo obaveštenja o novim tekstovima na sajtu

Pratite nas na društvenim mrežama: