Tretman zlatom usporava starenje i čisti kožu!

zlato4a

Pitate se kako da pobedite bore? Da li ste probali tretman zlatom? Osim što je najkovaniji metal i odličan provodnik toplote, zlato se dugo koristi u medicini i kozmetikologiji.

Plastična hirurgija upotrebljava zlatne niti za usporavanje starenja. Kažu da ih Katrin Denev, francuska glumica, ima nekoliko metara ugrađenih u svom licu.

S obzirom na to da je tretman zlatnim nitima veoma skup, predlažemo vam da probate nešto pooljnije za vaš budžet, npr. tretman lica zlatom ili masažu zlanim česticama.

Zlato čisti i podmlađuje!

grumen zlata

Tretman zlatom možete uraditi u salonima u kojima se rade i anti-aging masaže lica i tela. Cilj je da se maska od zlata što bolje utrlja u kožu. Ovo je jedan od delotvornijih tretmana, vredan svakog dinara koji uložite u svoje lice, tj. svake čestice zlata koju nanesete.

Koliko tretmana je preporučljivo da bi se videli efekti? Svaka masaža je blagotvorna, te se preporučuje nekoliko uzastopnih tretmana, a efekte nege zlatom, možete videti brzo posle masaže i nanošenja maske i kreme za lice.

 

Večni tretman zlatom!

U drevnim civilizacijama zlato se koristilo u ritualima kojima se privlači život i energija sunca. Zlatna maska je odlična za čišćenje organizma, jer usporava starenje, regeneriše ćelije i kožu lica. Zdravija je od botoksa, veoma je efikasna i nema nus-pojava i nadutosti. Sitne čestice zlata deluju i kao prirodni antioksidans, smanjuju bore i usporavaju starenje, a njihovo dejstvo je vidljivo odmah posle tretmana.

Ako je mogla Kleoptra da uživa u zlatnim maskama i kremama, zašto ne biste i vi?

Foto: Zeljko Sinobad
Foto: Zeljko Sinobad

Tretman zlatom maskom ili kremama?

Zbog zlatnih čestica u maski koje ostaju na licu pole tretmana, vaša kože će doslovno zasijati!

Zlato je jedan od retkih plemenitih metala koji je spojio bankare, juvelire, medicinu, kozmetikologiju, drevnu nauku o životu – ajurvedu i naravno, najlepše žene sveta.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Saznajte prvi vesti, recepte, novosti i događaje

Na koju email adresu želite da vam šaljemo obaveštenja o novim tekstovima na sajtu

Pratite nas na društvenim mrežama: