„POSTMODERN JUKEBOX’’ – muzički kolektiv i reinterpretacije poznatih melodija

Postmodern džuboks (Postmodern Jukebox) uskoro će zasvirati i iz Beograda! U okviru jesenje Black & White turneje, 12. decembra 2018.godine, veliki muzički kolekiv, održaće koncert za beogradsku publiku. Za sve koji vole pop, rok i R&B melodije, ovo će biti pravi praznik za dušu!

Postmodern Jukebox je multitalentovani muzički sastav, koji reinterpretira savremene hitove u stilu muzike prošlosti: swing, doo-woop, Motown.

 

Da li vam se vraćaju crno-bele slike dok ih slušate?

Ovaj nesvakidašnji muzički kolektiv, koji svojim nastupima evocira duh prošlih vremena poznatim po nezaboravnim zabavama, ove je jeseni ponovo u punom sastavu. Koristeći savremene medije vraća sat na vreme koje uvek zamišljamo u crno-belim tonovima – jednostavnije, bezbrižnije, bez stvari koje odvraćaju pažnju.

Postmodern Jukebox ovom turnejom donosi mnogo iznenađenja. Dosadašnja iskustva koncerata potvrđuju da nijedna svirka nije ista! Nove pesme i neočekivane kompilacije članova benda daju jedinstveni utisak svakom nastupu.

 

Dobra žurka iz šezdesetih godina

Nastali na inicijativu Skota Bredlija, 2009. godine Postmodern Jukebox je do sada prešao više od 950 miliona YouTube pregleda! Imaju više od tri miliona pretplatnika i preko dva miliona Facebook pratilaca. Oni su napravili revoluciju na muzičkoj sceni Amerike.

Bend je nastupao na “Good Morning America”, pokorio iTunes i Billboard liste i privukao pažnju NPR Music i NBC Newsa. Zajedno su izveli nekoliko stotina koncerata širom sveta. Za one koji su do sada, uživali samo u video nastupima ovog očaravajućeg sastava, svirka uživo je iskustvo nove dimenzije. Zapanjujuća žurka 20-tih pomešana sa svingom 60-tih, a začinjena s malo Motor City soula i klasičnog roka, sigurno će nateraće publiku da pleše. Biće to još jedna fuzija talenta i originalnosti koja njihove nastupe čini zanimljivim i drugačijim!

Karte za koncert mogu se kupiti na blagajni Centra Sava i na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa.

 

Pogledajte i ovo:

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Saznajte prvi vesti, recepte, novosti i događaje

Na koju email adresu želite da vam šaljemo obaveštenja o novim tekstovima na sajtu

Pratite nas na društvenim mrežama: