Poznate žrtve opsesivnog podmlađivanja, botoksa i filera!

dh
Derila Hana, nekada lepa i zgodna

Da nisu postale žrtve podmlađivanja, botoksa i filera koji su od njih napravili skoro karikature, danas bi ove poznate ličnosti izgledale mnogo lepše uz prirodne bore. Činjenica je da fileri nekog mogu da učine lepšim ili mlađim, međutim, sve je više poznatih žena koji su postali zavisnici od „ulepšavanja“ do te mere da su postali, skoro monstrumi. 

Evo nekoliko poznatih žena koji se nisu zaustavili kada je trebalo i koji sada, posle podmlađivanja, u nekoliko faza, izgledaju zastrašujuće. 

Starija, uprkos podmalađivanju

daryl-hannahSećate li se Deril Hane (Daryl Hannah)? Glumica koja je tokom osamdesetih bila veoma popularna i poželjna koliko na filmu, toliko i u društvu poznatih (političara, pevača i glumaca)? Deril je, sigurno, želela da izgleda mlađe i lepše, no šta se dogodilo s njom posle „podmađvanja“? ups, pa ona sada izgleda starije, pa čak i malo zapušteno? 

Iako nikada nije potvrdila de je imala bilo kakvu intervenciju na licu, njen izgled sve govori. Malo botoksa, punjenje usana, implanti u obrazima i face lifting.  Zbog egzotična lepoto i zbogom Holivude!

Od lepotice do karikature!

amanda-lepore

Amanda (Amanda Lepore) svakako nije poznata kao Deril Hana, no njena lepota je više tipična za Holivudske standarde. Ili je bar nekada bila? Mogli ste je videti u mnogobrojnim reklamama za kozmetiku, džins, zatim u muzičkim spotovima i filmovima. Iako je zažalila zbog previše botoksa i filtera u obrazima, danas je od nje ostalo samo lepo telo i zaista prevelika usta na licu koje, pomalo liči na karikaturu!

Donatela, Donatela, šta si htela?

donatella-versace

Iako nikada nije bila lepotica, Donatela (Donatella Versace) nije bila ni ružna žena. Previše zatezanja, botoksa i često, previše šminke da bi sakrila greške plastičnih hirurga… Zar niko nije mogao da joj kaže kada treba da stane? Mada, ona ni jednog trenutka nije priznala „kako se neguje“, njeno lice sve potvrđuje: poznata mimikrija i previše botoksa u licu. Donatela ne deluje ni mlađe, ni lepše, naprotiv.

Nekada prelepi model, a danas zastrašujće „napumpana“ žena!

hang-miokuI na kraju, verovatno pobednica ove neslavne liste! Nekada prelepa Hang Mioku, foto-model poreklom iz Koreje, uništila je život opsesivnom željom da ima lepu i nežnu kožu! Toliko je bila opsednuta lepotom da je brzo postala zavisnica o silikonskih injekcija. A kada su hirurzi odbili da joj daju silikon, ona je sama pokušala da lice „napumpa“ uljem za kuvanje! Lice joj se toliko uvećalo da čak ni roditelji nisu mogli da je prepoznaju! I opet je postala poznata, no ovoga puta po ružnoći i kao žena koja je uništila samu sebe!

Danijela Pantić Conić

Danijela Pantić Conić, magistarka teorije komunikacija i medija, autorka i voditeljka emisije "Vege izazov sa Danijelom" na TV Kitchen. Urednica magazina "Eva i ja" i kreativna direktorka međunarodnog festivala "Kuhinje sveta" i knjige zdravijih recepata: "I brza i zdrava hrana" (Kreativna industrija, 2018). Voditeljka, novinarka i urednica na RTS ("Srbija Danas", "Ovo je Srbija", "Premijera", "TV Slagalica") i TV Prva ("Tačno 1") i autorka knjige "Probaj me, prodaj me: mediji i potrošačko društvo (Čigija štampa, 2009) i mnogobrojnih naučnih radova o komunikaciji, medijma i reklami.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Saznajte prvi vesti, recepte, novosti i događaje

Na koju email adresu želite da vam šaljemo obaveštenja o novim tekstovima na sajtu

Pratite nas na društvenim mrežama: