Ralf Loren dizajnirao enterijer hotela na Jamajci

Čuveni modni mag, Ralf Loren (Ralp Loren) dizajnirao je 36 apartmana hotela „Round Hill“ na plaži Montego Bej.  Svi apartmani imaju veliku terasu s pogledom na okean.

Ralf Loren, prvi je kreator koji je počeo da radi i dizajn enterijera, još pre 35 godina. Savršenstvo njegovog rada, ogleda se, ne samo u „Ralph Lauren Home“, kolekciji za uređenje doma, već i u saradnji s hotelom Round Hil.

Letnjikovci u kolonijalnom stilu

Hotel „Round Hill“ u Montego Beju, imao je svoj originalni stil – vile s drvenim krovovima i baštama koje podsećaju na male letnjikovce. Ralfov posao bio je da zadrži udobnost 36 vila, tj. njihove unutrašnjosti i da im doda eleganciju i luksuz.

Apartmani na okeanu imaju velike terase koje su sdruge strane okruženi rajskim zelenilom.

Svi njegovi apartmani su luksuzni i ležerni u isto vreme i zadržali su originalan stil celog ostrva i arhitekture.

Pored luksuznog smeštaja, svakako, najviše prija za oči i dušu jeste predivan pogled na more i prirodu. Šteta što odmor ima kraj!

 

Belo uz nekoliko detalja u boji

Enterijeri koje je dizajnirao Ralf zdržali su belu kao dominantnu boju, a prostor su obogatili detaljima u nekoliko boja. Tu su jastuci s plavim, teget ili bež motivima, prugama, geometrijskim oblicima ili drugim detaljima. Jedostavne zlatne lampe, stolovi i taburei od stakla i drveta razbijaju belinu i ističu luksuz unutrašnjosti apartmana.

 

Nagrada za „Top 25 resort“

Jedan od najpoznatijih magazina o putovanjima u Americi, „Travel + Leisure“ proglasio je hotel Round Hill i vile za jednu od 25 top destinacija na u oblasti Kariba, Bermuda i Bahama.

Hotel je luksuzan i uz vile predstavlja idealno mesto za odmor, bez buke i gužve.

 

U ovom rizortu odmaraju se svetski lideri, bogataši, holivudske zvezde i džet-set iz celog sveta.

Kuće, terase i prozori su ofarbani u belo, koje se uptpunjuje s prirodnim bojama mora i zelenila.

 

 

Renovirana kuća iz 18. veka

Smeštaj u riztortu, pored 36 apartmana koje je dizjnirao Ralf, uključuje i 90 luksuznih vila soba i apartmana. Najskuplji je smeštaj u 27 privatnih vila s bazenom koje imaju od 2 – 6 spavaćih soba.

Tu su i velike otvorene terase, bazeni, teniski tereni i spa-centar Elemis koji se nalazi u prekrasnoj kući iz 18. veka.

 

Pogled, bazeni i privante plaže

Zbog samog ostrva, ambijenta i uređenja, ovaj rizort nudi potpunu privatnost svakom gostu koji ovde dođe. Ne samo zbog bazena koje imaju vile, već i zbog pravih privatnih plaža. Svi koji ne žele potpunu privatnost, zaista će je i dobiti!

Osim na plaži, može se uživati u u privatnom spa kutku u bašti kuće – letnjikovca.

Ovaj hotel je poznat i po uravnoteženoj ishrani na bazi voća i povrća.

 

Venčanje na Maladivima ili Jamajci?

Iako su Maldivi, najpoznatija ostrva za venčanja i medeni mesec, ovaj rizort postaje konkurencija porodičnom turizmu i proslavama za dvoje. No, pošto bajkovita venčanja imaju i bajkovitu cenu i ovaj segment će, verovatno ostati rezervisan za bogataše iz celog sveta.

Danijela Pantić Conić

Danijela Pantić Conić, magistarka teorije komunikacija i medija, autorka i voditeljka emisije "Vege izazov sa Danijelom" na TV Kitchen. Urednica magazina "Eva i ja" i kreativna direktorka međunarodnog festivala "Kuhinje sveta" i knjige zdravijih recepata: "I brza i zdrava hrana" (Kreativna industrija, 2018). Voditeljka, novinarka i urednica na RTS ("Srbija Danas", "Ovo je Srbija", "Premijera", "TV Slagalica") i TV Prva ("Tačno 1") i autorka knjige "Probaj me, prodaj me: mediji i potrošačko društvo (Čigija štampa, 2009) i mnogobrojnih naučnih radova o komunikaciji, medijma i reklami.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Saznajte prvi vesti, recepte, novosti i događaje

Na koju email adresu želite da vam šaljemo obaveštenja o novim tekstovima na sajtu

Pratite nas na društvenim mrežama: