Sirova ishrana za početnike – treća radionica

Da li ste zadovoljni u svom telu, zdravi i znate da je sirova ishrana najbolje za vas? Budite se lako, puni ste energije i ništa vas ne boli? Takav i treba da bude život! Bez bolesti, bez bola, bez patnje. Čak i u starosti treba da bude isto tako. Da, pogrešno nas uče da starost donosi bolest, jer da je tako svi bismo bolovali od istih bolesti, zar ne?

Ali, ako ste ujutru umorni, preko dana pospani, često prehlađeni i bolesni, vreme je da se zapitate šta ne radite dobro?

Budite iskreni prema sebi, jer vaše telo je jedino mesto gde morate da živite i zaslužuje iskrenost! Radite li posao koji ne volite, malo se krećete? Niste srećni u vezi?

Ili je pogrešna ishrana jedini razlog umoru, lošem imunom sistemi i višku kilograma? Ako se nezdravo hranite, šta ste spremni da promenite povodom toga?

 

Radionice su mesto gde se sreću oni koji žele promenu!

Da, baš tako, želja za promenom je divna, ali nije uvek dovoljna da donese promenu! Za promenu i novi način života potrebni su i volja, znanje i istrajnost. A kada napravite pravi korak, oko sebi vidite samo one koji su željni promene, svesni svoje odgovornostiu životu i zadovolkni sobom! Zbog toga organizujemo i treće aktivno druženje, pripremu i degustaciju zdrave, biljne hrane, u ponedeljak, 10. juna od 18 do 21 sat, u Budimskoj 25.

Tema radionice je: „Sirova ishrana za početnike“ i uvod u svakodnevne promene i obroke, lagane i brze recepte. 

Sirova ishrana korak po korak

Na radionici spremamo lagane i jednostavne obroke za svaki dan:
  • biljni sir,
  • namaz od suncokreta i
  • slatku alvu bez rafinisanog šećera.
Saznaćete zašto je biljna, sirova ishrana najbolje za čoveka; kako da se hranite svakodnevno bijnom ishranom i šta su najbolje prirodne zamene za industrijske proizvode (iako ovo zvuči veoma čudno, ljudi su se toliko navikli na kupovnu hranu da su zaboravili ukus prirodne hrane).
Ovom prilikom možete i kupiti vegansku pavlaku, palačinke, biljni sir za mazanje, čips od jabuke po veoma povoljnim cenama.

 

Šta je najbolja prirodna infuzija?

Zorica Jaukovic, dipl. inženjer tehnologije

Gošća na radionici je Zorica Jaukovic, dipl. inženjer tehnologije i uskoro trostruka mama. Zorica će govoriti o blagodetima ječmene trave za organizam. 

Kako da na prirodan način pomognemo svom organizmu i odgovorimo na sve izazove u toku jednog dana? Mlada ječmena trava dar je prirode, jednostavna i na prvi pogled obična. Međutim, nauka je dokazala bogatstvo njenog sastava, od vitamina i minerala, do enzima i antioksidanata! Moćna, jednostavna i energizujuća „trava“ daće svakoj ćeliji pravu infuziju zdravlja.

Radionica traje od 18 do 21 i prijava je obavezna na 064 1610190.

Kotizacija i degustacija je samo 2 000 dinara.

 

Pogledajte i ovo:

Danijela Pantić Conić

Danijela Pantić Conić, magistarka teorije komunikacija i medija, autorka i voditeljka emisije "Vege izazov sa Danijelom" na TV Kitchen. Urednica magazina "Eva i ja" i kreativna direktorka međunarodnog festivala "Kuhinje sveta" i knjige zdravijih recepata: "I brza i zdrava hrana" (Kreativna industrija, 2018). Voditeljka, novinarka i urednica na RTS ("Srbija Danas", "Ovo je Srbija", "Premijera", "TV Slagalica") i TV Prva ("Tačno 1") i autorka knjige "Probaj me, prodaj me: mediji i potrošačko društvo (Čigija štampa, 2009) i mnogobrojnih naučnih radova o komunikaciji, medijma i reklami.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Saznajte prvi vesti, recepte, novosti i događaje

Na koju email adresu želite da vam šaljemo obaveštenja o novim tekstovima na sajtu

Pratite nas na društvenim mrežama: