Šta nam donosi Venera u ljubavi?

Planeta Venera druga je planeta Sunca, a šesta planeta po veličini. Najsjajnije je nebesko telo posle Sunca i Meseca. U Rimu je to boginja lepote. Stari Grci su je zvali Afrodita, a kod nas se zove zvezda Danica.

Astrolozi je povezuju s ljubavlju, osećanjima, zabavljanjem, zavodjenjem i harmonijom. U psihološkom smislu, to je naša potreba da se uskladimo sami sa sobom. Ovde važi kosmički zakon: „Kako zračiš, tako privlačiš“, odnosno, ako je Venera stabilna, to je mnogo bolje za ljubav i ljubavne odnose sa partnerom.

S njenim značenjem i uticajem upoznaje nas astrolog Nena Janković.

 

Venera ima svoje sedište u dva znaka Zodijaka, u Biku i Vagi

Trenutno je Venera u znaku bika i ova pozicija Venere se naziva materijalna (praktična) Venera. Osobe koje je tu imaju, ljupke su, nežne, umetnički nastrojene, krajnje senzualne. Ovakvu Veneru imaju glumci i pevači, kao na primer Džoni Dep (Johnny Depp), Salvador Dali, Džesika Alba (Jesica Alba)…

To su osobe koje privlači udobnost i prijatnost u svemu i umeju da nadju način da to ostvare. Uživaju u bogatoj trpezi, životu na visokoj nozi, imaju hedonistički pristup svemu što rade u životu. Stalo im je do doslednosti, lojalnosti i posvećenosti u vezi. Ono što pružaju mnogo je više od onoga što dobijaju, ali svakako moraju da se uvere da je partner pravi. U stanju su da se dugo dvoume i raspituju o osobinama te osobe. U ljubavi traže i daju nežnost, razumevanje, toplinu i otvorene emocije. Ove osobe ne vole žurbu u ljubavnim odnosima, već žele da sve bude isplanirano i na vreme saopšteno. Najbolje se slažu sa Venerom u raku, a najmanje sa Venerom u vodoliji i u lavu. Ove osobe mogu biti sklone problemima s ishranom i hormonima.

 

Kako Venera trenutno deluje na svaki znak

Pošto se Venera trenutno, nalazi u znaku bika, gde će ostati do 24. aprila, njen pozitivni uticaj bi trebalo da osete najviše zemljani znaci (i oni kojima je tu podznak): bikovi, device i jarčevi. Bikovi će osetiti stabilizaciju u odnosima. Device mogu da računaju na veliku podršku od partnera, a jarčevi će uspešno da razreše neki problem iz prošlosti sa partnerom ili će uploviti u vezu sa osobom iz prošlosti.

Oni koji ovu Veneru neće najbolje osetiti su lavovi, vodolije i škorpije. Lavovi će se osećati jako neprijatno zbog partnera, vodolije će biti pod pritiskom partnera, a škorpije se suočavaju sa sobom jer partner ne želi da se previše bavi njihovom unutrašnjom tematikom. Za ribe je ovo jedan povoljan period da čuju nesto lepo od voljene osobe, a Rakovima je najbitniji osećaj stabilnosti i posvećenosti koji se vidi ovih dana.

Blizanci imaju potrebu da putuju ili da komuniciraju, dok će Vage provoditi lepe dane sa partnerom uz nove planove. Ovnovi žele da budu sami, a rođenima u znaku Sterlca, predstoji nova romansa ili divni trenuci s partnerom.

Kako god, ljubav pobeđuje, poručuju naša sagovornica i Venera u biku!

 

Pogledajte i ovo:

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Saznajte prvi vesti, recepte, novosti i događaje

Na koju email adresu želite da vam šaljemo obaveštenja o novim tekstovima na sajtu

Pratite nas na društvenim mrežama: