Šta treba žena da nauči da bi bila srećna?

Svaka žena rođena je s određenim predispozicijama, talentima, vrlinama i manama. Ženska energija i senzualnost žensko najjače i najbolje se iskazuju kada je žena srećna i zadovoljna. Danas ima mnogo uspešnih žena koje su se ostvarile kao majke, supruge, umetnice, radnice, direktorke u raznim firmama, političarke… Ima žena koje zarađuju više od svojih muževa i koji uživaju da podižu decu i kuvaju!

Da li se prepoznajete u nekoj od ovih kategorija ili zapravo, žudite da se ostvarite u različitim ulogama? Nekim ženama je lako da budu odlične šefice, ali im senzulanost nije bliska. Druge su preuzele na sebe previše „muških“ poslova zato što su same i ne mogu da nađu pravog partnera. Ili su možeda zbog previše dominantne „muške polovine“ u sebi same?

Ovaj tekst će vam dati odgovor na mnogobrojna pitanja, a jedno od njih je i: „Šta žena treba da zna da bi bila srećna?“

Zašto je važno probuditi žensku energiju?

Milica Lava Nikolić

Koliko često pomislite da vam nešto nedostaje u životu i da možete bolje da živite, jer zaslužujete više od onoga što imate. Bez obzira na realnost, sigurno ponekad razmišljate o boljem partneru, drugom poslu ili skupljem automobilu?

„Žene često, sebi zadaju zadatke zbog kojih su u stresu“ – objašnjava nam Lava Nikolić, NLP trener, kouč (couch) i reiki master učitelj. Od žene se očekuje da ispuni određene standarde i uloge kao žena, majka, šefica, prijateljica – dodaje Lava. Zbog tih očekivanja iz zahteva, žena često oseća stres i bes ako ne stiže sve i ako nije u stanju koje od nje očekuju drugi. Znate li šta tada strada? Vaše zdravlje i odnosi.

Činjenica je da nam vam više stresa ruši zdravlje, porodicu, prijateljstvo, mir i harmoniju u životu, a to vam tada najviše treba. Nemate strpljenja i ne umete da kanališete energiju na prave stvari.

Suština sreće svodi se jednu sasvim jednostavnu stvar – na prirodu žene i onoga za šta je ona sazdana. To je ženska energija! Ženska energija, stvara ravnotežu u svim segmentima života i budi senzualnost i ženstvenost. Tada je žena srećna, kao i svi u njenom okruženju. Ženama je važno da neguju tu energiju, jer to je smisao i suština ženskog bića.

 

 

Zato je Lava kreirala radionicu Energy Fit žena namenjenu svim ženama koje žele da rade na svom ličnom i duhovnom razvoju, a koje žele da probude svoju žensku energiju i budu Energy Fit.

 

 

“Na ovoj radionici primenila sam znanja i decenijsko iskustvo iz NLP-a, tibetanskog reikija, energetskog isceljenja… Više od 450 žena u 3 države i 5 gradova već je pokrenulo jaku energiju stvaranja. Nova sezona radionice “Probudi svoju žensku energiju” kreće 7. marta u Beogradu i 17. maja u Nišu. Radujem se svim ženama koje žele da nauče kako da uspostave trajni telesni i emocionalni balans” – zaključuje Lava.

Više o radionici možete saznati na ovom linku: Žena fit

Pogledajte i ovo:

Danijela Pantić Conić

Danijela Pantić Conić, magistarka teorije komunikacija i medija, autorka i voditeljka emisije "Vege izazov sa Danijelom" na TV Kitchen. Urednica magazina "Eva i ja" i kreativna direktorka međunarodnog festivala "Kuhinje sveta" i knjige zdravijih recepata: "I brza i zdrava hrana" (Kreativna industrija, 2018). Voditeljka, novinarka i urednica na RTS ("Srbija Danas", "Ovo je Srbija", "Premijera", "TV Slagalica") i TV Prva ("Tačno 1") i autorka knjige "Probaj me, prodaj me: mediji i potrošačko društvo (Čigija štampa, 2009) i mnogobrojnih naučnih radova o komunikaciji, medijma i reklami.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Saznajte prvi vesti, recepte, novosti i događaje

Na koju email adresu želite da vam šaljemo obaveštenja o novim tekstovima na sajtu

Pratite nas na društvenim mrežama: