Šta vaš orman govori o vama i zašto je crno-bela večna kombinacija?

Mugler crno-bela haljina

Crno-bela odevna kombinacija, nikada neće izaći iz mode!  Razloga je mnogo! Ova kombinacija je idealna za posao, dnevni izlazak, večernji izlazak, crveni tepih, plažu…

Elegantna je, stabilna, nosiva, praktična, zapravo – besmrtna! Idealna je kao haljina, kombinezon, odelo, kupaći kostim…

Naravno i kao tašna, šešir, rukavice, cipele ili čizme…

 

Šta nas privlači kod ove kombinacije?

Lisa Marie Fernandez

Šta god da pomislite u crno- beloj kombinaciji, izgledaće dobro – čak i vaša mačka ili pas!

To je prirodan kontrast dana i noći, svetla i tame, energije svetlog i energije mračnog.  Predstava o dobrom i predstava o zlu, životu i smrti, Erosu i Tanatosu! To su večite sile koje nas privlače i koje se oslikavaju u bojama koje biramo da nosimo u toku dana.

 

Izbor boja u našem ormanu govori o našem karakteru!

 

 

Celog života naše raspoloženje i misli oslikavaju se na našoj odeći. Najviše na izboru boja! Boje govore mnogo o nama. Pogledajte svoj  orman? Kojih boja najviše ima? Da li je u vašem ormanu stalno proleće? Možda leto?  Jesen ili zima?

Da li ste optimista ili pesimista? Birate li crno-belu suknju ili belo-crnu suknju? Ili vam je sve sivo? Volite li cvetne dezene ili klasične linije?

 

Neiscrpna crno-bela igra ili šta su jesen i zima

Gucci haljina za više prilika

Da li igrate šah? Volite li kombinacije koje izgledaju da se „umnožavaju“? Kada vas umore boje ili ostanete bez ideja, klasika je uvek dobro došla!

Ako je vaš orman kao zima ili jesen i imate najviše crno-belih tonova, volite sivu, crnu i belu, onda ste tip koji igra na sigurno. Tu je i braon i svi tonovi te boje, od oker do bež, koje nam donosi jesen, a koje se upotpunjuju u klasiku.

Nije reč samo o kombinacijama garderobe, već i o životnim prilikama. Volite jednostavne i čiste sitacije i uvek želite da znate šta  dobijate.

Saint Laurent

S druge strane, imate problem s energijom, jer se iscrpljujete na poslu ili u radu s ljudima. Dajete se previše! Zato često nosite belu garderobu. Ponekad bi vam dobro došao neki crveni detalj! Ili žuti da vam vrati energiju?

Ili možda da zadržite crnu, kao klasiku i uz nekoliko jačih boja: crvenu, plavu i belu, kao što je ova Guči (Gucci) haljina za skoro, sve prilike!

Ako vam je u ormanu stalno proleći ili leto: stalni optimisti koji ne vole samoću!

 

Mnogo raznih boja – cveća, trava, voća, povrća, oblaka, jabuka…. U vašem ormanu su sve moguće boje i stalno se smenjuju leto i proleće! Vi ste večiti optimista koji se dobro snalazi u životu. Imate mnogo prijatelja, jer ne volite samoću! Vaša osećanja idu od oduševljenja do velike tuge, ali na sreću to ne traje dugo!

Iskristite dobre prilike za rad na sebi, jer će vas to emotivno ojačati!

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Saznajte prvi vesti, recepte, novosti i događaje

Na koju email adresu želite da vam šaljemo obaveštenja o novim tekstovima na sajtu

Pratite nas na društvenim mrežama: