5 najvažnijih stvari za plažu koje treba da imate!

Spremate se za more i plažu i pravite spisak odevnih kombinacija i najvažnijih stvari za plažu? Tropske temerature na pravi način su najavile početak leta. One su nas naterale da razmišljamo šta nam je sve potrebno za plažu, ma gde ona bila: na moru, jezeru ili na reci.

Ako pakujete kofere za odmor, pogledajte koijh 5 stvari za plažu obavezno treba da spakujete!

 

1. Kupaći kostim

Kupaci kostimi Beth Richards

Ukoliko vam je ovaj odevni predmet važan, svetski kreatori akcenat stavljaju na jednodelne kupaće kostime, preporuka je da budu sa cvetnim ili voćnim uzorokom. Karnerići na gornjim delovima kupaćih kostima su apslutni modni hit, duboki donji delovi sa trakama sa strane, kao i geometrijski sečeni jednodelni kupaći kostimi pravi su izbor ovog leta.

Fluorescentne boje, zlatna i srebrna, uvek su hit, ali za one koji preferiraju jednobojne, ako se odlučite za kupaće kostime u crnoj, beloj, plavoj ili zelenoj boji, nećete pogešiti. Ako ste pak, pobornik bikini kostima, high street moda je prilično aktuelna. Preporuka je, kada je nežniji pol u pitanju, da uvek imate rezervni kostim u torbi.

 

2. Okrugli peškir

Okrugli peškir kao trend širi se društvenim mrežama poput požara. Nije važno da li nosite bikini ili jednodelni kupaći kostim. Bitno je, ako želite da budete u trendu, da imate okrugli peškir. Možda kod nas još nije toliko popularan okrugli peškir, ali među poznatima u svetu ih sada svi imaju. Naravno, imate ih raznih boja i dezena i možete ih uklapati sa kupaćim kostimom.

Pored toga, ako vam je hladno i ostajete do kasno na plaži, okrugli peškir možete iskoristiti i kao ogrtač…

 

 

3. Torbe za plažu

Kako biste upotpunili svoj odevni stil za plažu, velika pletena torba je neizbežna. Možete ih pronaći u različitim bojama, i dezenima, od nežno roze i ljubičaste, do zelene, moranarsko plave, a za one ekstravagantnije rezervisane su torbe u bojama srebra i zlata. Biće značajan detalj uz dobar kupaći kostim i neizbežne papuče.

 

4. Papuče

Papuče su jedan od najvažnijih odevnih predmeta neophodnih za plažu. Letnje papuče su prilika da naša stopala prodišu i predstave vlasnicu koja ih nosi ukoliko su njena stopala negovana, a nokti uredni i nalakirani. Za ravne papuče i japanke, odlučuju se oni koji preferiraju jednostavnost i udobnost. Papuče sa platformom ili na potpeticu namenjene su devojkama i ženama koje žele da istaknu stas ili da izgledaju elegantno čak i na plaži.

 

5. Haljinica ili kimono

Crno i izazovno

Neizostavni deo letnje garderobe je haljina za plažu. Ove godine akutelna su komona ili kaftani. Možete ih pronaći u raznobojnim dezenima, providne, napravljene od najfinije svile i satena. Oni prijaju vašem telu, nežno klize i ističu vaš preplanuo ten. Praktični su i lako se pakuju u kofer, a mogu se upotrebiti i u večernjim satima kao zamena za haljinu. U tom slučaju nabacite uz njih visoke potpetice.

Druga opcija je haljinica kaja će vam biti udobna, ali u kojoj možete uvek izgledati ženstveno.

 

Ukoliko uz ove kombinacije dodate dobre naočare za sunce, i veliki slameni šešir vi ste potpuno spremne za mondenska letovališta širom sveta, ali i za intimne uvalice ili romantična ostrvca. Uživanje će biti potpuno.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Saznajte prvi vesti, recepte, novosti i događaje

Na koju email adresu želite da vam šaljemo obaveštenja o novim tekstovima na sajtu

Pratite nas na društvenim mrežama: