Sve što vam treba za leto 2018. već tu!

Udobne sandale od ekološkog materijala, bicikl (električan ili običan), asimetričan kupaći kostim, crveni, voćni smuti i knjiga za svaku priliku čine većinu stvari koje su vam potrebne za ovo leto, a koje su u skladu s svetskim trendovima. Dobro birano društvo koje vas čini srećnim i ispunjenim jeste važna preporuka za leto i generalno, za ceo život!

Naravno, ne govorimo samo o modi, već i o svetskom trendu održivog razvoja, ekologiji, očuvanju životne sredine, ličnoj sreći i uživanju.

Dakle, ovo su moderni, praktični i održivi, tj. potrebni materijali i ideje za sve što vam treba za leto 2018. godine i za budućnost planete!

 

Bicikl za leto 2018. i sve naredne godine!

Bicikl je svakako, prevozno sredstvo i sadašnjosti i budućnosti, jer je ekološki prihvatljiviji od automobila ili autobusa. Drugo, bicikl ne zagađuje okolinu, zauzima manje mesta za parking, te ostaju veće površine za parkove i zelenilo. Na ovaj način ostajte u formi i više čuvate o svom zdravlju. Ako vas brine da li ćete se oznojiti do posla, onda je najbolje da uzmete električni bicikl! Možete koristiti pedale ili kombinovati vožnju do posla, a nazad, uživajte u malo sportske aktivnosti!

 

Udobne sandale i asimteričan kupaći kostim za leto 2018!

Ako tražimo idealan kupaći kostim koji odgovara skoro svima to je, zasigurno colorblockig kušaći kostim. Trend asimterije dobro je došao baš ovde gde ponešto treba sakriti, a nešto prikazati! Kupaći kostim u nekoliko boja, takođe vam može pomoći da sakrijete višak na stomaku ili boku, a istaći grudi, na primer.

Udobne papuče i sandale od ekološki dobrog izabranog materijala, mogu vam biti idealne i za plažu i šetnju po šumi. To jeste dobra „2 u 1“ kombinacija, a što je još važnije za našu planetu, prave se od materijala koji nije plastika, niti, naravno koža.

 

Probajte nove smutije, šejkove i zdrave slatkiše!

Potreba za očuvanjem zdrave i ekološki čiste sredine uključuje i pažljivo biranu hranu, ne samo da ne bismo zagadili okruženje, već i da bismo bili bolji prema drugim bićima na planeti! Zbog toga je vegetarijanstvo i veganstvo najbolji izbor za održivi razvoj i očuvanje planete. Drugo, na ovaj način više brinete i o sopstvenom zdravlju!

 

Pored toga, leto je idealno vreme za detoksikaciju organizma i uživanje u voćnim šejkovima i sveže ceđenim sokovima. Probajte nešto novo, igrajte se s novim ukusima, bojama, eksperimentišite s receptima! Ispunite dan slatkišima iza kojih ne stoje nikakve industrije šećera niti konzervanasa! Uživajte u letnjim osvežavajućim tortama, slatkim kuglicama, sirovoj štrudli s makom i raznovrsnoj veganskoj ishrani!

Pogledajte i ovo:

Danijela Pantić Conić

Danijela Pantić Conić, magistarka teorije komunikacija i medija, autorka i voditeljka emisije "Vege izazov sa Danijelom" na TV Kitchen. Urednica magazina "Eva i ja" i kreativna direktorka međunarodnog festivala "Kuhinje sveta" i knjige zdravijih recepata: "I brza i zdrava hrana" (Kreativna industrija, 2018). Voditeljka, novinarka i urednica na RTS ("Srbija Danas", "Ovo je Srbija", "Premijera", "TV Slagalica") i TV Prva ("Tačno 1") i autorka knjige "Probaj me, prodaj me: mediji i potrošačko društvo (Čigija štampa, 2009) i mnogobrojnih naučnih radova o komunikaciji, medijma i reklami.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Saznajte prvi vesti, recepte, novosti i događaje

Na koju email adresu želite da vam šaljemo obaveštenja o novim tekstovima na sajtu

Pratite nas na društvenim mrežama: