Ulja koja čine čuda za vašu kosu

crvena, duza, lvh

Da biste štitili i negovali kosu, posebno onu češće farbanu ili feniranu, šampon, balzam i pakovanja za kosu trebalo bi da budu napravljena od zdravih sastojaka i da ne sadrže paraben, niti slične hemijske dodatke. Najbojih ulja za negu našeg organizma, kose, lica i tela su: ricinusovo, maslinovo, kokosovo i arganovo.

Ricinusovo ulje ubrzava rast kose

Nekada veoma korišćeno, a danas skoro zaboravljeno, lekovito ricinusovo ulje poboljšava rast kose i efikasno uklanja perut.

 

Maslinovo ulje štiti i neguje kosu

Maslinovo ulje sadrži vitamine C, D, A, K, belančevine i aminokiseline koje istovremeno i štite i neguju kosu.

 

Arganovo ulje je zlato za kosu!

“Tekuće zlato”- arganovo ulje bogato je omega 3 i omega 9 masnim kiselinama koje hrane dlaku od vrha do korena, podstiču mikrocirkulaciju, vraćaju mekoću i prirodan sjaj kosi i neguju osetljiv skalp i teme glave. Arganovo ulje je odlično za negu kose tokom cele godine jer štiti kosu od štetnih hemikalija i feniranja.

Kokosovo ulje

kozmetika za kosu

Ovo podstiče rast folikula, regeneriše kosu i sprečava njeno opadanje, “cvetanje” i pucanje krajeva. Ove biljne kombinacije bogate mineralima vitaminima, aminokiselinama i enzimima, idealne su, ne samo za oporavak suve i oštećene kose, već su idealne i za rast i bujnost kose, kao i za negu skalpa i osetljivog temena. Dobra vest je da su blagotvorna dejstva ovih ulja i vidljiva već posle nekoliko tretmana.

Šta izabrati od ponude na tržištu?

Na tržištu, trenutno postoje proizvodi koji sadrže ova ulja, a naš izbor je kozmetika za kosu Alesa La Vie, jer je reč o šamponu, pakovanju i balzamu koje je stvorio, upravo tim majstora zaposlenih u frizerskom salonu, na osnovu višegodišnjeg rada s mušterijama. Pored toga, ovo je najbolji domaći proizvod koji ispunjava sve svetske standarde u proizvodnji kozmetiku za negu kose!

Zdrava i negovana kosa nikada neće izaći iz mode!

 

Pogledajte i ovo:

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Saznajte prvi vesti, recepte, novosti i događaje

Na koju email adresu želite da vam šaljemo obaveštenja o novim tekstovima na sajtu

Pratite nas na društvenim mrežama: