„Usudi se da imaš sve“ – humanitarni motivacioni seminar

„USUDI SE“, jedan od najvećih humanitarnih motivacionih seminara na ovim prostorima, organziovan je u Srbiji i Crnoj Gori – u Beogradu, Nišu i Tivtu.

Prošle godine je „Energy House“, međunarodna kompanija za podršku ličnom i profesionalnom razvoju zajedno sa mnogobrojnim partnerima i učesnicima iz Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine pomogla mališanima širom regiona.

Novac od kupljenih karata doniran je „Centru za zaštitu odojčadi, dece i omladine“ u Zvečanskoj u Beogradu, Dječjem domu „Mladost“ u Bijeloj, Osnovnoj školi „Ćele kula“ u Nišu, projektu savetodavne dečije linije „Plavi telefon“ u Banjaluci i za kupovinu uređaja za magnetnu rezonancu u Novom Sadu.

Novac od ovogodišnjih seminara namenjin je Vasilisi Milekić (15) iz Pančeva za operaciju rekonstruktivne hirurgije u Teksasu (SAD) zbog opekotina 3. stepena, kupovini mobilijara za sva ugrožena obdaništa u Nišu i NVO „Evropski dom u Tivtu“ koja pomaže deci sa smetnjama u razvoju.

 

Više o seminaru Ko može da ima sve?

Da li je moguće u životu imati sve? I da li je za vas „sve“ isto što i za druge? I šta se podrazumeva pod tim“sve“? Na ovo pitanje odgovorila nam je Milica Lava Nikolić, osnivač internacionalne kompanije „NLP Energy House“ i predavač na seminarima:

„Naravno da je moguće imati sve, ako izgradimo temelj našeg života na pravi način završili smo 90% posla!“

A koji je to pravi način, zapitali smo se? Najbolje je početi od spiska želja, savetuje Milica. Dakle, stavite želje, planove, ciljeve i snove na papir. Verovatno će spisak biti dug uz: više novca, nova kola, bolji posao, pravi partner, putovanja, nova kuća… Tako i treba.

A kada svako od nas zagleda malo dublje u taj spisak, svi vidimo isto! To su 3 ključne stvari u životu ili 3 stuba svakog uspeha: srećna porodica, posao koji volimo i unutrašnji mir i balans! Sinergija ova tri elementa je sve što nam je potrebno da bismo živeli život kakav želimo. Svako od nas može i zaslužuje da ima sve. Samo je važno da USUDITI SE.

 

Šta su teme seminara?

Program su kreirali i vode osnivači i internacionalni NLP treneri: dr Darko Cvetković i Milica Lava Nikolić, zajedno sa kolegama i trenerima – Anom Prelić, Tamarom Radosavljević, Ghanom Pešić Knežević i Marijom Nemec. Teme seminara su:

  • Kako da se u svakoj vašoj ulozi u porodici (majka ili otac, sestra ili brat, ćerka ili sin) osećate odlično i lako komunicirate sa svima?
  • Kako da osvestite šta je to što najviše volite da radite i budete još uspešniji u svom poslu?
  • Kako da budete energetski uvek jaki, zaštićeni i posvećeni svom duhovnom razvoju?

Kada ova 3 stuba budu čvrsta možete postići balans kojem težite.

 

Raspored seminara

Seminari se održavaju tokom oktobra, prema sledećem raaporedu:

  • oktobra u Nišu 19-21h, New City Hotel (Vožda Karađorđa 12, Metropolitan sala)
  • oktobra u Beogradu, 12. oktobra, 20-22h, hotel Envoy (Gospodar Jevremova 47) i
  • oktobra u Tivtu, 19-21h Yacht Club (Bivši Dom vojske).
Milica Lava Nikolic

Cena ulaznice za seminar „Usudi se“ je 1 200 dinara u Beogradu i Nišu i 10 evra u Tivtu.

 

Sve informacije o seminaru i način prijave su na linku:

Seminar Usudi se

Pogledajte i ovo:

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Saznajte prvi vesti, recepte, novosti i događaje

Na koju email adresu želite da vam šaljemo obaveštenja o novim tekstovima na sajtu

Pratite nas na društvenim mrežama: