Zašto je detoks organizma neophodan?

Radionica i predavanje posvećeno čišćenju celokupnog organizma, odgovoriće na nekoliko važnih pitanja o zdravlju čoveka – zašto je detoks organizma važan, koliko često ga sprovoditi i kako ga pravilo treba sprovoditi?

Kada počnete da se hranite zdravo ili bar zdravije nego ranije ili kada pređete na vegansku hranu, možete primetiti nekoliko značajnih promena u telu. Najpre, uz pravilan detoks organizma, počinjete da se čistite i da gubite kilograme, tačnije višak masti u telu! Pored toga, može vam se desiti da dobijete temperaturu, prehladu ili virus. Takođe, ako promene uvedete naglo, možete osetiti i pad energije.

Ipak, možete da budete i u odličnoj formu, punoj snazi i dobrom zdravlju, uz veliku promene ishrane! Kako? To je tema radionice koja se održava ovog vikenda u centru Novog Sad.

Čišćenje organizma je početak zdravijeg života, kao i sama sirova hrana. Saznajte u narednim redovima kako da pravilno očistite svoje telo, kako da pravilno jedete ui kombinujete namirnice i kako da menjate svoju ishranu.

 

Detoks organizma je osnova dobrog zdravlja

Radionica sa Danijelom Panttić Conić u Beogradu
Radionica sa Danijelom Panttić Conić u Beogradu

Činjenica je da se sve češće govori o detoksu organizma, no koliko zaista znamo šta je to čišćenje organizma? Da li je dovoljno da jedete vegansku hranu? Da li je dovoljno da pijete supice od povrća i grickate šargarepu i krastavac svako treće jutro? Zanimljivo je da postoji mnogo tumačenja detoks programa i načina na koji ljudi veruju da se čiste. No, koliko sve procedure pravilno primenjujemo i koliko se naša creva, jetra, žuč i bubrezi zaista, čiste na „slobodnim detoks programima“?

Ovo je tema kojoj je posvećena radionica u Novom Sadu koja se održava 24.11.2019. od 13 do 16 sati u restoranu Bananas. Tokom aktivna tri sata predavanja i pripreme detoks sokova, biće reči o programima čišćenja organizma, sistemima čišćenja u telu, načinima čišćenja creva, jetre i žuči, bubrega, limfnog sistema, itd.

 

Radionice za one koji žele da unaprede svoje zdravlje!

Zbog bolje komunikacije i interakcije učesnika, broj mesta na radionicama je strogo ograničen. Za radionicu u Novom Sadu, ostalo je još 4 slobodna mesta i možete se prijaviti slanjem poruke na [email protected]

Radionicu vodi Danijela Pantić Conić, autorka emisije „Vege izazov sa Danijelom“ i knjige recepata „I brza i zdrava hrana“, koorganizatorka međunarodnog festivala „Kuhinje sveta„.

 

Pogledajte i ovo:

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Saznajte prvi vesti, recepte, novosti i događaje

Na koju email adresu želite da vam šaljemo obaveštenja o novim tekstovima na sajtu

Pratite nas na društvenim mrežama: