Žuta je opet u modi!

Pierre Hardy preporučuje tašnu jarkih boja

Žuta je opet u modi, tačnije rečeno – torbe, obuća i nakit u žutoj boji ili sa žutim detaljima! Čini se kao da jarke boje nisu ni izlazile iz mode od prošlog leta? Čim nam se približi leto, izlozi procvetaju kao buketi raznobojnih lala.

Modne kuće su za ovo leto izbacile dosta komada u jarkim bojama, uljučujući i tašne, torbe i sandale u žutoj boji ili sa žutim detaljima.

Lepo za leto, puno života i sunca, žuta garderoba pokreće vesele emocije u nama. Zaista, znate li nekog mrguda ko nosi žutu garderobu?

 

Žuta moda za letnje torbe i tašne

Bez obzira na to da li volite limun žutu ili boju starog zlata, ili možda oker, modni dizajneri i za ovo leto, za modne detalje preporučuju žutu. Prošlog leta bile su aktuelne sve jarke boje, te ako ste pratili prošlogodišnji trend, sigurno vam je ostao neki dobar žuti komad garderobe u ormanu? Velike torbe za svaki dan ili male tašne koje možete prilagođavati raznim situacijama u žutoj boji mogu biti interesantne i za dan i veče.

Sandale ili papuče?

Marion Parke

Ako ste već kupili žutu torbu, bilo bi dobro da je upotpunite s još nekim komadom garderobe u istoj boji. Sandale, papuče, kaiš ili minđuše, izbor je vaš, a izlozi su puni žutih detalja.

Žuta je dobra za plažu i možete je kombinovati s maramom ili popularnim okruglim peškirom. Žuti bikini bez bretela izbor je koji vam preporučuju modne kuće.

Ako ne želite cele komada u žutoj boji, onda izaberite one s žutim detaljima koje možete lakše uklapati uz graderobu.

 

Detalji koji „žive“ – suncokreti, štrafte, sunce ili lale

Torba za ovo leto, Truss

Žuti detalji na vašoj tašni, sandalama, kupaćem kostimu ili marami, ostaviće snažan utisak na druge.

Modne kuće preporučuju detalje jarkim bojama kao što su štrafte i linije ili po neki detalj iz prirode, poput cveća i sunca. Možete ih nositi na letnjim tašnama od materijala koji ne uništavaju prirodne resurse.

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Saznajte prvi vesti, recepte, novosti i događaje

Na koju email adresu želite da vam šaljemo obaveštenja o novim tekstovima na sajtu

Pratite nas na društvenim mrežama: