Ekskluzivna predavanja o «Mobilnoj tele-dermato-kozmetičkoj konsultaciji» i kosmičkoj kozmetici

U okviru festivala «Lepota Mediterana» i “7 međunarodne konferencije o zdravstvenom turizmu – perspektivama i granicama” koji se održava u hotelu Splendid u Bečićima, 22-23.10.2018. godine, kroz 10 predavanja i radionica poznatih doktora i stručnjaka u ovoj oblasti, biće predstavljeni najnoviji trendovi u velnes  o lepoti, zdravstvu, ishrani, medicinskoj estetici u obrazovnom sistemu, terapiji pokretom i plesom, velnesu Bahovim kapima, akopunkturi i aparatima za testiranje organa, kozmetike i hrane.

 

Prvi put u Crnoj Gori!

Peđa Filipović, ambasador velensa za Srbiju i Crnu Goru

Revijalni deo festivala otvara predavanje «Mediteranska samomasaža». O prednostima samomasaže kroz teoriju i praktičan rad, sve učesnike radionice provešće Peđa Filipović, zvanični ambasador velnesa za Republiku Srbiju i Crnu Goru. Ulaz je besplatan. Ponedeljak, 22.10.2018. godine od 16.30-17.00.

Ekskluzivnu radionicu o potpuno novoj platformi Moblnoj tele-dermato kozmetičkoj konsultaciji (MTDK) održaće primarijus dr Gorana Isailović, dermatovenerolog i predavač na mnogobrojnim konferencijama i simpozijumima u svetu. Kotizacija za ovu radionicu je 20 evra i uključuje konsultacije dermatologa, kao i kotizaciju za drugo predavanje dr Isailović. Ponedeljak, 17.00-17.45.

 

Proverite stanje svojih organa i saznajte sve o detoksu!

Uvodno predavanje o velnes uređaju za testiranje funkcionalnog stanja 47 organa i uređaju „Life balannce“ za normalizaciju prirodnog biosistema održaće Zorica Rutović, organizator „Studija za edukaciju i vrhunska dostignuća“. Besplatno predavanje. Ponedeljak, 17.45-18.15.

Prirodna ishrana, detoks, joga i mentalna higijena, Svetlana Vujačić, Crna Gora. Da bismo bili zdravi nije dovoljno da budemo samo fizički zdravi ili sam da se zdravo hranimo ili samo praktikujemo meditaciju. Sve ove aktivnosti zajedno su podjednako važne da bismo bili i zdravi i srećni i o ovoj temi govori Svetlana Vujačić, instruktorka joge i trener programa Lujze Hej „Promenite misli i izliječite život“ i majstor sirove veganske hrane. Besplatno predavanje. Ponedeljak, 18.15-18.45.

 

Kosmička kozmetika – put ka prirodnoj lepoti

Trendovi u programima medicinskog velnesa, dr Gorana Isailović. Manualne, neinvanzivne tehnike u programima podmlađivanja kože lica i zdravstvene nege dermatoza uz individualni pristup klijentu Medikal SPA centra. Kurs je namenjen lekarima, fizioterapeutima, medicinskim sestrama, zdravstvenim tehničarima, welnes terapeutima u banjama i rehabilitacionim centrimaKotizacija – 10 evra. Za učesnike prve radionice dr Isailović, kotizacija je besplatna! Ponedeljak 18.45-19.30.

Ovom prilikom prvi put u Crnoj Gori, biće predstavljen i svetski hit – kosmička kozmetika za antistres program, dr Mirjane Mićović iz Srbije, poznatog shihan Gendai Reiki ho majstora, učitelja. Kako bez hirurgije doći do prirodne lepote i kako se pokretom osloboditi stresa i depresije – tema je ove radionice za koju se ne plaća ulaz. Ponedeljak od 19.30 do 20.15.

O značaju predmeta estetske nege i važnosti školovanog kadra za razvoj medicinskog velnesa govoriće Jadranka Mugoša, specijalista medicinske estetike, strukovni estetičar i nastavnik estetske njege u Stručnoj medicinskoj školi u Podgorici. Predavanje će obuhvatiti njegu tela, posebno stopala kroz školsku teoriju i praksu. Predavanje je besplatno i namenjeno široj javnosti, posebno mladima zainteresovanim za ovaj smer. Besplatno predavanje. Utorak, 16.00-16.30, 23.10.2018. godine.

 

Testirajte svoje organe i saznajte sve o Bahovim kapima.

Primena akupunkture u estetske svrhe – dr Dušan Nenezić, fizijatar, akupunkturolog, Crna Gora. Akupunktura ima višenamensko dejstvo i upotrebu. Osim za lečenje i oporavak organizma, akupunktura se sve više koristi i u estetske svrhe. Kako akupunktura deluje u službi lepote i nege, otkriće nam fizijatar i specijalista akupunkture dr Dušan Nenezić. Besplatno predavanje. Utorak od 16.30 do 17 časova.

Testiranje stanja organa i primena uređaja za normalizaciju prirodnog biosistema – Studio za edukaciju i vrhunska dostignuća, Srbija. Otkrijte disbalans u telu i saznajte da li koristite dobru kozmetiku, dodatke ishrani i lekove i da li jedete dobru hranu? Otkrijte i deficit minerala ili vitamina u telu, kompletno stanje organa, prisustvo parazita, stanje aure, čakri, fiziološke starosti… Saznajte kako radi i deluje „Life ballance”, uređaj koji vraća organizam i celokupno fizičko i psihičko stanje i ravnotežu.

Besplatna radionica. Utorak, 17.00-18.00.

Bahove kapi za emotivnu i psihičku stabilnost – dr Tanja Mitrović. Kako deluju cvetne esencije i „Bahove kapi“ ? Znate li da se mogu koristiti za smirenje, vraćanje tela i uma u ravnotežu, jačanje samopouzdanja? Kapi su nastale na osnovu holističkog pristupa zdravlju i floriterapijekoju je razvio čuveni engleski lekar Edvard Bah (Edward Bach). O Bahovim kapima, emotivnoj i psihičkoj stabilnosti, govoriće dr Tanja Mitrović, psihoterapeut. Predavanje je besplatno i održava se u utorak od 18 časova.

Više informacija o festivalu pogledajte na: www.festivali.rs

Pogledajte i ovo:

Danijela Pantić Conić

Danijela Pantić Conić, magistarka teorije komunikacija i medija, autorka i voditeljka emisije "Vege izazov sa Danijelom" na TV Kitchen. Urednica magazina "Eva i ja" i kreativna direktorka međunarodnog festivala "Kuhinje sveta" i knjige zdravijih recepata: "I brza i zdrava hrana" (Kreativna industrija, 2018). Voditeljka, novinarka i urednica na RTS ("Srbija Danas", "Ovo je Srbija", "Premijera", "TV Slagalica") i TV Prva ("Tačno 1") i autorka knjige "Probaj me, prodaj me: mediji i potrošačko društvo (Čigija štampa, 2009) i mnogobrojnih naučnih radova o komunikaciji, medijma i reklami.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Saznajte prvi vesti, recepte, novosti i događaje

Na koju email adresu želite da vam šaljemo obaveštenja o novim tekstovima na sajtu

Pratite nas na društvenim mrežama: