Boje i frizure koje će obeležiti ovu godinu!

Crna, nežne boje dragog kamenja, „tigrovo oko“ i senčenje – samo su neke od stilova koje će obeležiti 2017-tu godinu.

Ako volite modu i želite da vaša kosa izgleda kao da se spremate za slikanje naslovne strane, evo nekoliko bitnih izmena u odnosu na prethodnu godinu. I dalje će biti zastupljeno nekoliko dominantnih boja i stilova za rzličite generacije i ukuse.

Pogledajte šta preporučuje naš najpoznatiji frizer, Aleksandar Bijelogrlić (Aleksa La Vie).

 

Neka vaša kosa bude kao nežan dragulj!

Možda vam zvuči čudno, ali zašto ne biste izabrali nijansu dragog kamenja koja može biti boja za vašu kosu? Neka to budu nežni tonovi vašeg omiljenih dragulja! Neka vaša kosa bude kao nežan dijamant – u nežnim plavim ili rozikastim tonovima?

Prošla godina je bila boja pastelnih tonova, a ova je boja dragulja. Ako volite pramenove, senčenje i nijasiranje, dobra vest je da će takve ideje biti moderne i u 2017. godini!

 

„Tigrovo oko“ kao hit sezone!

Izaberite nekoliko nijansi toplih boja boje čokolade i meda, uz divne nijanse plave i dozvolite svom frizeru da bude kreativan! Zašto ne biste uneli nove boje u svoj život! Tigrovo oko“ je novi način senčenja ili šatiranja kose u nekoliko tolih nijani, koje će zameniti hladne tonove sive i bele od prethodne godine.

Zaboravite hladne tonove i nijense sive i pepeljaste! Neka vaša kosa zablista toplim tonovijma, boje meda, zlata, bakra! Izrastak i dalje ostaje u modi, ali uz neke druge boje i nijanse.

Birajte tamno plavu, nijanse smeđe i sve tople tonove.

„Nude and „baby blonde“ je i dalje u modi!

„Baby blonde“ se idealno uklapa u zismko vreme, sneg i veštačka krzna ili tople kapute. Bez obzira na dužinu, vaša kosa treba da bude dobro negovana u svako godišnje doba. Druga, ideja koju vam frizeri prešorućuju je boja kože i svim orirodnim tonovima! „Nude“ stil nam je došao iz šminkanja i svih deja toniranja koje su nas zatrpale na mrežama.

A šta vas čini mlađim? Šiške, naravno!

U ovoj godini nikako se neće nositi oštro ošišane šiške, geometrijski ravni, niti iznad obrva.

„Zadržite i šiške, jer će one i ove sezone biti popularne. Šiške bi trebalo da budu ispod obrava, lepršave i lagane“ – ističe naš sagovornik, Aleksa Bijelogrlić.

Pored toga, da li primećujete da vas one čine mlađim?

„Miss Black“

Za sve dame koje vole tamne tonove, kao modernu boju u 2017. godini, frizeri najavljuju i crnu.

Lepa, izazivan, ali i zahtevna. Crna kosa je, zaista posebna!

I tu možete izabrati nekoliko načina kako da je nosite – na dugoj ili kratkoj kosi ili uz nijasne plave i braon boje.

Činjenica je da s crnom bojom morate biti pažljive, jer on prilično ume da „zatvori“ lice ili da vas učini starijim, a tio ženama, nikako nije cilj! Zbog toga je dovoljno da izvučete nekoiko svetlijih pramenova uz lice.

Dakle, za svoju kosu ako želite da idete u korak s modom, birajte tople i prirodne tonove u ovoj godini, jer s njima sigurno, nećete pogrešiti!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Saznajte prvi vesti, recepte, novosti i događaje

Na koju email adresu želite da vam šaljemo obaveštenja o novim tekstovima na sajtu

Pratite nas na društvenim mrežama: