Happy Vegan – individualni program ishrane i proizvodi

Da li biste voleli da neko za vas napravi individualni program ishrane i da uradite kompletnu detoksikaciju organizma, dobijete gotove obroke i druge proizvode za 21 dan i postanete Happy Vegan?  Da li vam se ovaj vege izazov dopada? Dakle, svakog dana imate spremljen doručak, ručak i večeru i možete i da naručite vegansku pavlaku, sir, sarmice od vinove loze ili zelja, supe…

Tako i radi Happy Vegan, program za detoks organizma i zdravije stilove života i ketering sa kompletnim obrocima. Sve to dopunjuju i radionice sirove hrane u Beogradu i Novom Sadu, kao i TV emisija „Vege izazov sa Danijelom“ na TV Kitchen, recepti koje možete pronaći na online magazinu Eva i ja.

 

Happy Vegan – veganski proizvodi za svakodneve obroke

Happy Vegan je osmišljen kao koncept zdravih, sirovih proizvoda, bez namirnica životinjskog porekla, konzervanasa i pojačivača ukusa. Svakodnevno možete poručiti: sir, pavlaku, kompletne obroke za doručak ručak ili večeru, smutije ili raznovrsne slatkiše i torte.

U pripremi obroka koriste se i organski proizvodi ili voće i povrće od proverenih proizvođača iz Srbije.

Više informacija na: [email protected]

 

Radionice za sve koji znaju zašto biraju sirovo

Prva radionoca sa Lavom Nikolić

Kao podrška svima koji biraju zdraviju ishranu i sirove obroke, osmišljene su i radionice u Beogradu i Novom Sadu koje vodi Danijela Pantić Conić. Na radionicama se aktivno sprema hrana, a potom se i degustira sve što je tada pripremljeno.

Radionice traju 3 sata i broj polaznika je ograničen zbog bolje komunikacije i interakcije učesnika.

Na radionicama često gostuju stručnjaci za razne oblasti, te se aktivan rad može upotpuniti novim saznanjima i u drugim, kompatibilnim oblastima.

Međunarodni festival „Kuhinje sveta“

Prva radionica sa Danijelom održana je u aprilu 2018. godine na međunarodnom festivalu „Kuhinje sveta“ i bila je besplatna za sve učesnike.

Naredene radionice održavaju se u Beogradu, 21.9.2019. godine i 6.10.2019. u Novom Sadu u poznatom veganskom restoranu Bananas (Laze Telečkog).

Cena radionice je 2 500 dinara, uključuje predavanje, pripremu hrane i ručak.

Prijave šaljite na [email protected], [email protected] ili pozovite: 064 1610190

 

Pogledajte i ovo:

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Saznajte prvi vesti, recepte, novosti i događaje

Na koju email adresu želite da vam šaljemo obaveštenja o novim tekstovima na sajtu

Pratite nas na društvenim mrežama: