Kako organizovati putovanje po ukusu vegana?

Ako ste vegan i dosadilo vam je da se prilagođavate svima i putujete na mesta za masovne turiste, tj. mesta gde se jede hrana koju uglavnom, ne jedete, evo kratkog vodiča i spiska portala za 100% putovanja po ukusu vegana!

Nekima će odgovarati više hotel, drugi će poželeti privatan smeštaj kamp ili da iznajme stan. U svakom slučaju, putovanja za vegane, uglavnom vode u srce prirode i specifična su po mnogo čemu. Na prvom mestu, tu je izbor hrane, na drugom ambijent i okruženje, potom dolazi i potreba za aktivnim odmorom i radom na sebi.

Ako putujete s porodicom, onda vam treba i zabava za decu, tokom leta ili zime.

U ovom slučaju, prioritet će biti način ishrane i putovanja.

 

Veggie hotels po ukusu vegana i vegetarijanaca

Veggie hotels je specijalizova portal za vegane i vegetarijance. Tu možete pronaći raznovrsnu ponudu hotela, vila i privatnog smeštaja svuda u svetu. Jednostavno se možete kretati po sajtu tako što izaberete zemlju u koju želite da putujete. Otvoriće vam se predlog za smeštaj uz osnovne informacije koje sadrže i cenu i način ishrane. Na osnovu preporuke, nastavljate dalju komunikaciju i rezervaciju za smeštaj.

Ako vam cilj da skinete kilograme, Veggie hotel portalu, možete naći i informacije o čišćenju organizma, raznvovrsnim programima koji se praktikuju tokom aktivnog odmora. Većina ponude namenjena je odraslima, a ne putovanju s decom. Za to možete birati opciju odmor za porodicu i dobićete listu predloga koji će olakšati vaše putovanje.

 

Kruzeri tokom cele godine po želji vegana

Fantastičan vodič i organizator putovanja Vegan Travel (Vegan Crusers and Tours) ima ponudu koja će vas oduševiti! Ako ste ljubitelj zdrave veganske hrane, hotela na vodi i ako ste probirljivi turista, ovo je mesto za vas! Iznenadiće vas bogatom i raznovrsnom ponudom, koja uključuje destinacije po celom svetu, od evropskih gradova, Azije, pa čak do ekspedicije u Čileu i Patagoniji! Njihova ponuda obuhvata i predloge za doček, ne samo 2019. godine već i 2020. godine kao i letovanja za 2020. godinu!

 

Pogledajte i ovo:

Danijela Pantić Conić

Danijela Pantić Conić, magistarka teorije komunikacija i medija, autorka i voditeljka emisije "Vege izazov sa Danijelom" na TV Kitchen. Urednica magazina "Eva i ja" i kreativna direktorka međunarodnog festivala "Kuhinje sveta" i knjige zdravijih recepata: "I brza i zdrava hrana" (Kreativna industrija, 2018). Voditeljka, novinarka i urednica na RTS ("Srbija Danas", "Ovo je Srbija", "Premijera", "TV Slagalica") i TV Prva ("Tačno 1") i autorka knjige "Probaj me, prodaj me: mediji i potrošačko društvo (Čigija štampa, 2009) i mnogobrojnih naučnih radova o komunikaciji, medijma i reklami.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Saznajte prvi vesti, recepte, novosti i događaje

Na koju email adresu želite da vam šaljemo obaveštenja o novim tekstovima na sajtu

Pratite nas na društvenim mrežama: