Kuća Dajane Kiton sređena po poslednjim dizajnerskim trendovima

Dajana Kiton u svojoj kući

Kuća Dajane Kiton, slavne glumice izgleda kao kuća iz časopisa o uređenju prostora. Zapravo, ona to i jeste! Sve ideje i inspiraciju Dajan je potražila na Pinterestu.

Dajanina kuća ima nešto više od 743 m2 i nalazi se na divnoj lokaciji blizu Los Anđelesa. Glumica koja je osvajala akademske nagrade, kuću je podigla iz ruševina i napravila svoj ambijent iz snova!

 

Ko je sagradio kuću?

Renoviranje kuće potrajalo je čak tri i po godine! Predivna rustična rezidencija tema je i njene nove knjige „Kuća koju je sagradio Pinterest“, jer je cela opremljena idejama s ove popularne mreže. Knjiga je napisana kao pomoć onima koji će poželeti da urade isto i je i Dajana. Parktično, to je kao vodič za stil, inspiraciju i uređenje kuće, a pritom će svi koji je koriste moći da svoju kreativnost spoje sa slikama s poznate društvene mreže!

Dajana je sređivanje kuće počela doslovno od nekoliko ideja, koje su se sklapale u cigle, beton, kamen i drvo.

 

Dajana je birala svaki detalj u kući

Dajana je birala svaki detalj u kući, od kuhinje, kupatila, dekoracij pa čak do ručki na elementima. Ona želi da u ovoj kući oseti mir u svakoj prostoriji u koju kroči.

Svaka soba je veoma prostrana u urađena je u kombinaciji belih zidova, uglavnom od cigle, koji su upotpunjeni toplim elementima drveta i kože. Bez mnogo detalja, uz mininalno nameštaja.

 

Dajanine velike ljubavi

Pored velike ljubavi prema dizajnu i sređivanju prostora, u kući se vidi i velika Dajanina naklonost prema u knjigama.

Velika biblioteka nalazi se u jednoj od najsvetlijih prostorija. Sama soba izgleda kao da je deo rekonstrukcijskog procesa ili radna prostorija u kojoj se nalaze velike merdevine na točkove, drveni sto i naravno, još elemenata u drvetu i betonu.

Bez suvišnih detalja

Na svakom koraku u kući, mogu se videti interesantni elementi i detalji i nekoliko boja koji pokazuju jednostavnost Dajaninog izbora. Kao što je i izbor njene garderobe, uglavnom crna, svetla kosa i lice skoro bez šminke, tako i u kući preovlađuju slični tonovi. Tu su dominantna bela, obavezna crna i tople nijanse drveta.

Samo nekoliko elemenata razbija belinu zidova, poput fasadne cigle na podu i na zidovima i komadi velikog nameštaja.

Dajana je u potpunosti ispratila trend za 2018 godinu: beton, drvo, koža i crni detalji.

Pogledajte i ovo:

Danijela Pantić Conić

Danijela Pantić Conić, magistarka teorije komunikacija i medija, autorka i voditeljka emisije "Vege izazov sa Danijelom" na TV Kitchen. Urednica magazina "Eva i ja" i kreativna direktorka međunarodnog festivala "Kuhinje sveta" i knjige zdravijih recepata: "I brza i zdrava hrana" (Kreativna industrija, 2018). Voditeljka, novinarka i urednica na RTS ("Srbija Danas", "Ovo je Srbija", "Premijera", "TV Slagalica") i TV Prva ("Tačno 1") i autorka knjige "Probaj me, prodaj me: mediji i potrošačko društvo (Čigija štampa, 2009) i mnogobrojnih naučnih radova o komunikaciji, medijma i reklami.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Saznajte prvi vesti, recepte, novosti i događaje

Na koju email adresu želite da vam šaljemo obaveštenja o novim tekstovima na sajtu

Pratite nas na društvenim mrežama: