Ljubav i veze prema krvnim grupama: 3 najbolja para!

O ishrani prema krvnim grupama sigurno već sve znate, no znate li za veze i ljubav prema krvnim grupama? Koliko i hrana, toliko i sama hemija (u odnosu na izhranu i navike) utiče na slaganje dvoje ljudi i ljubavne veze sa drugim krvim grupama.

Najbolji parovi

Slaganje i veze prema krvnim grupama, postavljeno je na osnovu psiholoških profila krvnih grupa i njihovih nosioca, kao i na osnovu senzibiliteta koji se svakako, stvara prema izboru ishrane koja se svakodnevno konzumira. Ko si harmonični spojevi i parovi koji bi se najbolje slagali i mogli imati harmoničan brak ili dugu vezu?

Žena A i muškarac 0 – veza puna strasti!

Odlična kombinacija za strast, ljubav i divan brak. Žene krvne grupe A ostavruju najstrastvenije veze s muškarcem krvne grupe 0. Pritom ovo može biti i odlična biološka kombinacija za porodicu s mnogo dece. Jedina nesigirnost u ovakvoj vezi mogao bi bi biti upravo muškarac nestalne prirode, koji stalno želi nove izazove. No, ni to nije nerešivo, zar ne? Ako se partnerka dovoljno potrudi, svakako može postati isnpiracija ovakvom partneru.

Žena 0  i muškarac AB – uvek zaljubljen par!

Ovakvu kombinaciju uglavnom čine oba romantična partnera. Psihološka analiza pokazala je da su brakovi muškaraca AB i žena 0 među najlepšim su brakovima koji mogu da se nekome dogode. Uvek zaljubljeni, željni šažnje i pažljivi i brinu jedni o drugom.

Žena A  i muškarac B – suprotnosti i kompromisi

Muškarcu krvne grupe B, svakako je veoma privlačna i zanimljiva žena krvne grupe A. To može biti dobra i sigurna kombinacija za brak. Činjenica je da su potpuno različite prirode, međutim, štoje još važnije, njihove prirode i želje se dopunjuju. Oni nisu rivali jedno drugom, niti imaju potrebu da se međusobno takmiče. Žene  se krvne grupe A imaju potrebu da stalno nekoga neguju, a muškarci s krvnom grupom B imaju neodoljivu potrebu da budu negovani i paženi.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Saznajte prvi vesti, recepte, novosti i događaje

Na koju email adresu želite da vam šaljemo obaveštenja o novim tekstovima na sajtu

Pratite nas na društvenim mrežama: