Ručajte zdravo na radionici u Novom Sadu

Da li biste želeli da naučite da spremate prirodnu hranu i da zdravo ručate sa Danijelom Pantić Conić na radionicama u Beogradu i Novom Sadu? Ovo je odlična prilika za sve koji se  zdravije hrane i žele da unaprede svoje znanje o ishrani, da se pridruže radionicama.

Uz laganu i opuštenu atmosferu, 6. oktobra 2019. godine, u poznatom veganskom restoranu Bananas u centru Novog Sada možete pitati sve šta vas zanima o sirovoj ishrani.

Danijela Pantic Conic

Autorka emisije „Vege izazov sa Danijelom“ na TV Kitchen i koorganizatorka međunarodnog festivala „Kuhinje sveta„, govoriće o prirodnoj ishrani, sokovima, smutijima, svakodnevnim obrocima koje možete spremati se sebe i porodicu…

 

Šta je prirodna hrana za ljude?

Veganstvo je popularnije u svetu i sve više ljudi traga za prirodnom ishranom, zarad sopstvenog zdravlja i planete. Samo u Americi broj vegana u poslednjih godinu dana porastao čak 6 puta. Sve je više i veganskih festivala, sajmova, hotela, pa čak i kruzera osmišljenih samo za vegane!

Od 15 najčešćih bolesti modernog čoveka, veganstvo prevenira čak 14! Sirovo veganstvo je stepenica dalje od raznih industrijskih proizvoda, brzih i nezdravih namirnica. S druge strane, sirova ishrana je povratak prirodi i prirodnom zdravlju.

 

Ručajte zdravo – ručajte slatko i slasno!

Veliki broj zainteresovanih za ovu radionocu pokazuje razvoj svesti o ishrani, kao najvažnijem uslovu za dug i zdrav život.

Na radionicama se prave raznovrsna jela, namazi, smutiji, sarme, salate koje se, potom kombinuju s već pripremljenim tortiljama i krekerima kako bi se upotpunio obrok. Radionica se održava svakog meseca u Beogradu i svakog drugog meseca u Novom Sadu.

 

Vege izazov sa Danijelom

Radionica „Vege izazov sa Danijelom“ osmišljena je i kao radionica i ručak. Namenjena je početnicima u sirovoj ishrani, uključuje i predavanje o izboru hrane, kombinovanju namirnica, pripremi obroka…

Ovom prilikom postajete i član zatvorene Viber grupe u kojoj se razmenjuju recepti, znanje i saveti. To je podrška svima koji planiraju da pređu na bolju ishranu.

Na interaktivnoj radionici predviđen je rad u manjim grupama, zbog čega je prijava obavezna.

Prijave za radioncu u Novom Sadu šaljite na [email protected]

 

Pogledajte i ovo:

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Saznajte prvi vesti, recepte, novosti i događaje

Na koju email adresu želite da vam šaljemo obaveštenja o novim tekstovima na sajtu

Pratite nas na društvenim mrežama: