Tako stare, a tako mlade – 60 plus poznate dame!

Dijan Kanon (74)

Kada biste ih videli i čuli koliko imaju godina, verovatno biste i vi pomislili: „Zar je moguće da su tako stare, a tako mlade“! Sigurno biste bili iznenađeni koliko ove žene dobro izgledaju, uz malu korekciju plastične hirurgije ili uz dobru negu lica i tela. Sve su prešle šezdesetu godinu, neke i sedamdesetu ili čak osemdesetu, no sve imaju savršenu liniju i oblače se kao svoje unuke ili ćerke! One su poznate ličnosti koje vole sebe i svoje telo i imaju harmoničan i srećan život, što bitno utiče i na njihov izgled.

Da li možete da zamislite svoju baku u 81. godini kako hoda na visokim potpeticama utegnuta u beli džins (kao Dijan Kenon na ovoj slici)? Sigurno biste prvo rekli: „Ali bake su stare“. Pogledajte njih! Ne, ne možete me ubediti da je sve do plastičnih operacija i novca!

Izdvojili bismo Tinu Tarner (Tina Rurner), Bo Derek (Bo Derek), Dijan Kenon (Dyan Cannon), Žaklin Smit (Jaclyn Smith).

 

 

Bo Derek – lepota posle šezdesete!

Bo Derek (62)

Bo Derek (1956), poznata je po mnogobrojnim filmovima i ulogama lepotice. No, ona je taj status i dalje zadržala, naravno shodno svojim godinama. Ili kojoj deceniji manje, s obizirom na to da uopšte, ne izgleda kao baka! Vitka, uvek lepo našminkana i obučena, Bo Derek se i dalje aktivno bavi sportom, posebno plivanjem i jahanjem. Veliki je ljubitelj životinja, najviše konja. Naučila je da jaše još kao mala i ljubav prema konjima ostala je za ceo život. Danas drži predavajna o svemu što je naučila od konja i aktivno se bori za prava životinja.

 

Žaklin Smit – zgodna u farmerkama i posle sedamdesete!

Žaklin Smit (73)

Žaklin Smit (1945) ove godine napunila je 73 godine, no i dalje je lepa i otmena dama. Glumila je u poznatim američkim serijama i filmovima kao što su: Čarlijevi anđeli (1976-1981 i 2003), serija Bornov Identitet (1988) i mnogi drugi. Poslednji TV film snimila je 2015. godine (Bridal Wave).

Činjenica je da možete videti kolliko dobro izgleda. Na njenom telu se ne vidi višak kilograma, a na licu tragovi starenje. I dalje nosi farmerkame, visoke potpetice i parira devojkama od dvadeset i nešto! Bravo Žaklin!

 

Tina Tarner – jednostavno, najbolja i !

https://tinaturnerblog.com

Svakako, najbolji primer i spoj dobrog, mladolikog izgleda i energije je Tina Tarner! Fantastična i energična pevačica, ima četiri sina, a decenijama izgleda odlično! Ona je jednostavno najbolja! Nosila je mini suknje u 47-oj i 74-oj i podjednako dobro su joj stajale u oba perioda! Nedavno je objavila knjigu o svom životu, aktivno vodi blog (https://tinaturnerblog.com). Tu možete videti kako Tina izgleda u 79-oj godini. Pored toga što objavljuje slike, komentare, vlogove, Tina sprema i  zabavu za svoje obožavaoce u Londonu, krajem novembra ove godine. Zvezda je i dalje sa nama!

 

Dijan Kenon – kakvo telo posle osamdesete!

Dijan Kenon (81)

Zaista ne biste ni pomislili da ova žena ima više od šezdeset godina, a posebno ne da je prešla osamdestu! Dijan Kenon je rođena 1937. godine i rano je počela da se bavi glumom.

Kod nas možda nije toliko poznata, posebno ne danas, no ona je u filmskoj industriji aktivna oko 50 godina. Igrala je u filmovima u TV serijama, čak se pojavljuje i u igrici „L.A. Lakers Basketboll“.

Bila je i supruga Keri Granta od 1965-1968. godine. Očigledno je da se brine o svom zdravlju i dobrom izgledu!

Dian, zaista, svaka čast za izgledu, visokim potpeticama i vitkoj liniji!

 

Neke žene stare kao cipele, a druge kao vino!

Zapravo, možda i nije fer reći „Tako stare, a tako mlade“, jer u njihovom slučaju se vidi ljubav prema sebi i poštovanje prema svom telu. Možda jesu stare illi starije po godinama, ali su mlade izgledom, energijom i duhom. Najbolji primer za druge žene kako treba da izgledaju posle šezdesete!

Pogledajte i ovo:

Danijela Pantić Conić

Danijela Pantić Conić, magistarka teorije komunikacija i medija, autorka i voditeljka emisije "Vege izazov sa Danijelom" na TV Kitchen. Urednica magazina "Eva i ja" i kreativna direktorka međunarodnog festivala "Kuhinje sveta" i knjige zdravijih recepata: "I brza i zdrava hrana" (Kreativna industrija, 2018). Voditeljka, novinarka i urednica na RTS ("Srbija Danas", "Ovo je Srbija", "Premijera", "TV Slagalica") i TV Prva ("Tačno 1") i autorka knjige "Probaj me, prodaj me: mediji i potrošačko društvo (Čigija štampa, 2009) i mnogobrojnih naučnih radova o komunikaciji, medijma i reklami.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Saznajte prvi vesti, recepte, novosti i događaje

Na koju email adresu želite da vam šaljemo obaveštenja o novim tekstovima na sajtu

Pratite nas na društvenim mrežama: