Umetnost ravnoteže – i odmor i rad na sebi!

Program „Umetnost ravnoteže“ u Litohoru u Grčkoj, namenjen je svima koji žele da rade na sebi i svom biću.

Predavači Programa pojasniće sve segmente celovitog (holističkog) bića i na taj način pomoći da bolje razumemo određene životne situacije. Tema ovogodišnjeg programa je javni nastup i sklad između duše i tela.

Program „Umetnost ravnoteže javnog nastupa“ autorizovan je ugovorom o saradnji sa Evropskom mrežom preduzetništva (EEN) i održava se od 18 do 25.8.2018. godine.

 

Kako smo izgubili ravnotežu sopstvenog života?

Ubrzani tempo života ne ostavlja mnogo vremena da sagledamo svoje (ne) zadovoljstvo, odluke koje donosimo. Takođe, ne razmišljamo ni o kvalitetu života koji podrazumeva sve segmente bića i celovitog pristupa sebi, svojim potrebama, strahovima, željama…
Prolazeći kroz proces ‘Umetnost ravnoteže’ iskustveno osvešćujemo sve naše segmente. Na ovaj način bolje razumemo određene životne situacije, prepoznajemo upozorenja koje nam salje naše fizičko telo, shvatamo šta preovlađuje u našem okruženju i dolazimo do sopstvenih zaključaka o tome da li želimo nešto da promenimo ili ne. U okviru ove radionice učimo da brzo reagujemo povezujući simboliku u događanjima i signalima koje nam šalje naše telo, prihvatajući ih kao savet dobrog prijatelja.

 

Mi smo fizička, mentalna i emotivna bića

Program „Umetnost ravnoteže“ uključuje raznovrsne radionice, predavanja i probranu ishranu. Tako se radi na menjanju celokupnog čovekovog bića – fizičkog, mentalnog i emotivnog.

Radionice su interaktivne i uključuju verbalnu i neverbalnu komunikaciju, zvuk, miris, pokret, ples, oslikavanje… Zato se u ovim seminarima koriste svi prirodni resursi koji omogućavaju da se dobijeni uvidi bolje integrišu u naše biće. Zbog svega ovoga dobrobiti radionica osećaju se još dugo po povratku kući.

 

Ko su predavači programa „Umetnost ravnoteže“?

Tatjana Jevđović je „Umetnost ravnoteže“ autorizovala je pre deset godina i to je proces kroz koji prolaze polaznici od prvog do sedmog energetskog centra (čakre). Na ovaj način budi se svest o sopstvenoj transformaciji, barijerama koje smo sebi postavili i strahovima koji su nas blokirali da krenemo dalje. Takođe, otkrivamo i načine kako da se blokade otklone i povećaju vitalnu energiju.

Kroz praktične, zabavne vežbe i primere vodiće vas trener javnog nastupa, novinarka Dženita Zirdum. Dženita ima 25 godina iskustva u medijima. Veštine komuniciranja moći ćete primeniti u svakodnevnom životu – poslovnom ili privatnom komuniciranju, pisanju ili objavama ili prezentacijama.

Jelena Ignjatov, licencirani trener i instruktor snouboarda i koordinator u aktivnostima. Aktiviranjem naših mišića otvaramo „ventile stresa“, zahvaljujući vežbama, igricama i istezanju. Trening se sastoji od zagrevanja, glavnog dela (poligon) i istezanja, jedini rekvizit koji se koristi ste vi i vaše telo.

Branko Gašić je iskusni instruktor plesa pomoći će nam da pronađemo i osetimo poverenje, energiju, pokret, sreću i ljubav kroz magiju plesa.

Prijave na: Umetnost ravnoteže

Ili: Isidora na broj telefona +381 64 130 35 28.

Danijela Pantić Conić

Danijela Pantić Conić, magistarka teorije komunikacija i medija, autorka i voditeljka emisije "Vege izazov sa Danijelom" na TV Kitchen. Urednica magazina "Eva i ja" i kreativna direktorka međunarodnog festivala "Kuhinje sveta" i knjige zdravijih recepata: "I brza i zdrava hrana" (Kreativna industrija, 2018). Voditeljka, novinarka i urednica na RTS ("Srbija Danas", "Ovo je Srbija", "Premijera", "TV Slagalica") i TV Prva ("Tačno 1") i autorka knjige "Probaj me, prodaj me: mediji i potrošačko društvo (Čigija štampa, 2009) i mnogobrojnih naučnih radova o komunikaciji, medijma i reklami.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Saznajte prvi vesti, recepte, novosti i događaje

Na koju email adresu želite da vam šaljemo obaveštenja o novim tekstovima na sajtu

Pratite nas na društvenim mrežama: